Disney fortsætter med Hannah Montana

Nyheder
Det skulle have sluttet med sæson 3 og filmen, men Disney Channel har valgt at forsætte Hannah Montana med en 4. sæson og har samtidig annonceret to spritnye serier.
Det skulle have sluttet med sæson 3 og filmen men Disney Channel har valgt at forsætte Hannah Montana med en 4. sæson
 
 
 
 
 
 
Indspillingerne til 3. sæson af Hannah Montana er netop afsluttet, og Disney Channel har bestilt en sæson 4 der skal starte næste år, så dermed slipper Disney ikke helt deres guldfugl endnu.
 
Miley Cyrus som bliver 17 år senere på året, kan altså se frem til endnu et år som Hannah Montana.
 
 
Miley Cyrus
 
Hannah Montana er blevet et af Disney største tv-succeser igennem de sidste par år. Serien startede i 2006 og blev fuldt op af en Best of Both Worlds Concert Tour i 2007 som meget hurtig blev udsolgt. Så ikke overraskende valgte Disney i 2008 at lade flere folk få chancen for at opleve koncerten og udsendte en biografversion. Denne kom senere også på DVD - Disney's første skridt ind i 3D-film. Og her først på året kom så også 'Hannah Montana The Movie.'
 
           
 
Derudover har Disney Channel også bestilt en 2. sæson af 'Zack & Cody: Det Søde Liv Til Søs', hvor handlingen foregård ombord på Disney's egne krydstogtskibe, samt en 3. sæson af både 'Magi På Waverly Place' og 'Phineas & Ferb'.
 
  
 
Til efteråret kan man gælde sig til 2 nye serier på Disney Channel.
 
 
I 'Sonny With A Chance' spiller Demi Lovato (kendt fra Camp Rock) hovederollen som en pige som prøver lykken som skuespiller i en sitcom. I 'JONAS' har Jonas Brothers fået hovedrollerne i deres helt egen serie der efter sigende skulle være løst baseret på deres egne liv.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Miley Cyrus bliver skilsmissebarn

Livet er ikke bare fest og musik for 17-årige Miley Cyrus. Hendes forældre skal nemlig skilles.

Dansk premiere på Hannah Montana Forever

Den 1. oktober er der premiere på Hannah Montana Forever – den fjerde sæson i serien om teenageren Miley Stewart, der lever et dobbeltliv som den internationale popsensation ’Hannah Montana’. Miley begynder at tænke over sin fremtid og hvordan hendes liv ville have været uden popstjernelivets glamour. Første afsnit i Hannah Montana Forever vises på Disney Channel den 1. oktober kl. 18.00.

Disney producerer ny talkshowserie

Denne sommer rettes Disneys rampelys mod nordiske stjerner og unge med popstjerne-drømme. I løbet af foråret producerer kanalen for første gang et lokalt talkshow med titlen Hannah Montana Spotlight.

Disney XD laver ny europæisk tv-serie

The Walt Disney Company EMEA præsenterer en ny europæisk lokalproduktion, ’Next X’ – en actionfyldt sportsrealityserie, som vil blive vist på Disney XD.

Disney's tv i 2010

Et lille kig på hvilke serier der kommer på Disney Channel og Disney XD i 2010. Et år som bl.a. byder på den uigenkaldeligt sidste sæson af 'Hannah Montana', nye afsnit af 'JONAS', 'Sonny's Chance' og 'Aaron Stone' samt helt nye serier.

Disney Channel klar med fortsættelser

Miley Cyrus er endnu ikke helt færdig med at hitte på Disney Channel. Stjernen har sagt 'ja' til en fjerde og sidste sæson af 'Hannah Montana'. Også 'Camp Rock' og 'High School Musical'-fortsættelser er blevet offentliggjort.