Nye billeder fra 'Alice i Eventyrland'

Nyheder
Der er nu blevet afsløret flere billeder til Tim Burtons kommende 'Alice i Eventyrland'.
Der er nu blevet afsløret flere billeder til Tim Burtons kommende 'Alice i Eventyrland'.Filmen er baseret på Lewis Carrolls historie af samme navn, mens manuskriptet er skrevet af Linda Wollverton ('Skønheden og Udyret' og 'Løvernes Konge').
 
Rollelisten består af blandt andet Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Michael Sheen, Alan Rickman, Stephen Fry og Matt Lucas.

 


'Alice i Eventyrland' kan ses i de amerikanske biografer fra 19. marts 2010, og efter rygter vil den komme til de danske biografer 23. juli 2010.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Nye billeder til 'Into the Woods'

Disney har nu offentliggjort en række nye billeder til deres kommende musical 'Into the Woods. Billederne viser blandt andet Johnny Depp klædt ud som Den Store Stygge Ulv.

Billeder fra 'Alice in Wonderland: Through the Looking Glass'

Optagelserne til "Alice in Wonderland: Through the Looking Glass" – efterfølgeren til Tim Burtons monstersucces "Alice i Eventyrland" fra 2010 – er gået i gang, og nu er en række billeder fra settet i den engelske by Glouchester blevet offentliggjort.

Nye billeder fra Tim Burtons 'Frankenweenie'

I længere tid har Disney arbejdet sammen med Tim Burton om at lave stop-motion filmen 'Frankenweenie'. Nu er der så offentliggjort to nye billeder fra den kommende film, samt et enkelt billede af Burton selv.

Klip fra Alice's teselskab

Disney's genskabelse af Alice i Eventyrland høster positive anmeldelser verden over, og her kan du få et lille kig ind i Wonderland med et klip fra filmen.

Endnu en tur gennem kaninhullet

Disney's opfølger til 1951-tegnefilmen 'Alice i Eventyrland' er lavet som live action-film og instrueret af Tim Burton med Johnny Depp som den altoverskyggende frontfigur. Nu kommer den første lange trailer til 'Alice in Wonderland' - og det lader til at blive en hæsblæsende tur gennem kaninhullet. Se traileren her.

Trailer for 'Alice i Eventyrland'

Efter en række pirrende still-billeder og en lokkende Johnny Depp-plakat er der nu omsider røget en trailer på nettet. Se den her.