Hovedrollen til 'John Carter of Mars' fundet

Nyheder
Pixar's første live-action-film, 'John Carter of Mars', lader til at skride planmæssigt frem. Nu er hovedrolleindehaveren fundet og de første optagelser er klar til at gå i gang.
Pixar's første live-action-film, 'John Carter of Mars', lader til at skride planmæssigt frem. Nu er hovedrolleindehaveren fundet og de første optagelser er klar til at gå i gang.
 
'John Carter of Mars' bygger på Edgar Rice Burroughs' bog 'A Princess of Mars', og var først tænkt som en blanding mellem computeranimation og live-action. Men når filmen får premiere i 2012 bliver det udelukkende som live-action.
 
Og for nylig kunne Disney offentliggøre et par nye fremskridt med filmen. Hovedrollen bliver besat af den 28 årige Taylor Kitsch der er mest kendt for sin rolle i 'X-Men Origins: Wolverine'. Optagelserne vil primært finde sted i Utah's ørkenlandskab i løbet af november.'John Carter of Mars' har været længe i støbeskeen. Disney-studierne legede med idéen om filmen allerede tilbage i starten af 1990'erne. Dengang skulle John McTiernan ('Die Hard', 'Den 13. Kriger') stå i spidsen for filmen og Tom Cruise havde sagt ja tak til hovedrollen. Projektet blev aldrig flyveklart og nu er det i stedet Andrew Stanton ('Wall-E', 'Find Nemo') der skal instruere og Tom Cruise er lagt på hylden (han var dog interesseret og havde igen tilbudt at spille rollen).
 
'John Carter of Mars' får premiere i 2012.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

10 minutter langt klip fra John Carter

Disney nye store eventyrepos "John Carter" kunne gå hen og bliver vores generations Star Wars - i hvert fald, hvis man skal tro de mere optimistiske filmrøster i Hollywood. Her kan du se et 10 minutter langt klip fra filmen.

Nye billeder fra John Carter

Disney's kommende sci-fi-film 'John Carter' er klar i biograferne verden over i næste måned. Men inden da kan man få et nærmere indblik i hvad der kommer til at ske i filmen med de nye billeder, som Disney har offentliggjort.

Disneys monster-sci-fi-film "John Carter" får ny plakat

Vi er nu blot et par måneder fra verdenspremieren på, hvad der kunne blive "Disneys Star Wars". Og her kan du se en dugfrisk international plakat. Er du spændt?

Teaser-trailer til 'John Carter'

Disney er nu klar med en trailer til den kommende science fiction film 'John Carter'.

Et lille kig på 'John Carter'

Pixar har udsendt den første teaser-plakat til deres science-fiction film 'John Carter', sammen med noget concept art.

Nyt om 'John Carter of Mars'

Med 'John Carter of Mars' ville Pixar for første gang lave live-action film, og endda i fællesskab med rivalen Warner Bros. Men nu skal storfilmen i stedet produceres af Walt Disney Pictures.