Bag kulisserne på 'The Princess and the Frog'

Nyheder
Disney Channel i USA gav i lørdags deres seere et sjældent kig bag facaderne på produktionen af årets største tegnefilm. Nu er klippene nået til YouTube og kan ses her.
Disney Channel i USA gav i lørdags deres seere et sjældent kig bag facaderne på produktionen af årets største tegnefilm. Nu er klippene nået til YouTube og kan ses her.
 


Flere amerikanske filmkritikere kalder Walt Disney Animation Studios' næste film for "vort årtis vigtigste animationsfilm". 'The Princess and the Frog' bliver en tilbagevenden til den håndtegnede animation og vil være et sidste forsøg på at genoplive den "glemte" klassiske tegnefilm.
 
I lørdags blev der i USA vist et specialprogram der gik bag om filmen. Her er hele udsendelsen i fem dele:
 'The Princess and the Frog' får premiere i Danmark den 12. februar 2010.

 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Prinsessen og frøkumentaren

Prinsessen og Frøen kører for fulde gardiner i de danske biografer for øjeblikket. Og hvis du bare ikke kan få nok af Disney's nye håndtegnede eventyr, bringer vi dig her bag kulisserne med dokumentaren - The Frogumentary.

'Et Juleeventyr' for skræmmende for amerikanerne

Disney's nye julefilm 'A Christmas Carol' er hidtil blevet præsenteret som et humoristisk juleeventyr med en veloplagt Jim Carrey i hovedrollen. Men det er den i virkeligheden ikke.

Ny plakat for 'Prinsessen & Frøen'

For første gang i mange vender Disney ikke alene tilbage til håndtegnet animation, men også til de klassiske eventyr med prinser og prinsesser. 'Prinsessen & Frøen' får premiere til jul, og i går kom en ny filmplakat på gaden.

Bag kulisserne på 'Op'

Instruktør og producer på Pixars 10. film tager i disse tre videoer publikum med bag om filmens tilblivelse.

Masser af 'Prinsessen og Frøen' film

Efterhånden som premieren på 'Prinsessen og Frøen' nærmer sig, er der blevet afsløret flere film. Her er nogle af de nyeste.

Ny plakat for The Princess and the Frog

Arbejdet med Walt Disney Animation Studios' næste "klassiker" skrider frem, og offentligheden får nu mulighed for at se noget af filmens artwork.