Første glimt af Bolt

Nyheder
Første officielle billede af hovedpersonen fra Disney's 2008-film, 'Bolt'.
[21] Efter et par tidlige sketch-udkast af figuren, 'Bolt', fra filmen af samme navn, har Disney nu offentliggjort det første færdigudviklede billede fra, hvad der skal blive sommerens Disney-"klassiker". Tidlige udkast af figuren 'Bolt' fra dengang filmen stadig skulle hedde 'American Dog': [20] [22] Du kan læse mere om filmen, 'Bolt' i vores artikel om alle Disney's 2008-film her.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disneys biografindtægter

Walt Disneys filmstudier har genereret milliarder af dollars siden 'Snehvide og De Syv Små Dværge' fik premiere i 1937. Her kan du se en liste over, hvor meget Disneys film tjener i biograferne verden over.

Disney-kortfilm "La Luna" får sin første plakat

Kortfilmen "La Luna", som bliver vist sammen med "Biler 2" havde verdenspremiere i går. Her kan du se den første plakat.

Første billede fra "Brave" - Pixars næste film

Det er endnu ikke meget vi har set til den kommende eventyrfilmen "Brave". Pixar Animation Studios bevæger sig nu ind på Disney's territorium med en klassisk prinsessefortælling, men med det sædvanlige Pixarske twist. Her kan du se det allerførste officielle billede fra filmen der viser prinsessen Merida i fuld aktion.

VIDEO: Balkon-scenen fra Disney's 'Gnomeo & Juliet'

Den Disney-producerede animationsfilm 'Gnomeo & Juliet' giver et helt nyt twist til den klassiske kærlighedshistorie om Romeo & Julie. Her kan du se den legendariske "balkon-scene" i havenisse-udgaven.

2.000.000.000 kr. til "To på Flugt"

Disney-versionen af eventyret om Rapunzel har overrasket anmeldere og biografgængere positivt, og det sætter nu sine tydelig spor i pengekassen. "To på Flugt" har netop rundet 2 milliarder kroner i indtægter.

Teaser-plakat for Bolt

Et smugkig på en helt ny plakat for sommerens Disney-klassiker, 'Bolt'.