Disney Channel klar med fortsættelser

Nyheder
Miley Cyrus er endnu ikke helt færdig med at hitte på Disney Channel. Stjernen har sagt 'ja' til en fjerde og sidste sæson af 'Hannah Montana'. Også 'Camp Rock' og 'High School Musical'-fortsættelser er blevet offentliggjort.
Miley Cyrus er endnu ikke helt færdig med at hitte på Disney Channel. Stjernen har sagt 'ja' til en fjerde og sidste sæson af 'Hannah Montana'.
 
 
For få måneder siden var Miley Cyrus ret klar i mæglet: Ikke mere Hannah Montana. Nu ville hun i stedet lave sine egne film. Men med en klækkelig lønforhøjelse fra Disney har Miley nu ombestemt sig og begynder om få måneder indspilningerne til en hvad der bliver den aller sidste sæson 'Hannah Montana'.


Og Disney Channel sætter åbenbart i stor stil deres lid til "genbrugskoncepter". Tv-stationen har netop offentliggjort at 2010 også byder på 'Camp Rock'-fortsættelsen 'Camp Rock 2: Final Jam' samt den fjerde film i 'High School Musical'-serien der går under titlen 'High School Musical: East Meets West'. Og selvom mange af rollerne vil blive besat af nye skuespillere er der ikke udsigt til at Disney-koncernen er færdig med 'High School Musical'. 'High School Musical: Senior Year' havde den bedst sælgende åbningsweekend i de amerikanske biografer nogensinde for en ny musicalfilm og filmen indbragte på verdensplan over 1,3 mia. kr. i biografindtægter (se alle Disney's biograf-indtægter her).
 
 
Både 'Hannah Montana season 4', 'Camp Rock 2: Final Jam' og 'High School Musical: East Meets West' påbegynder snart produktionen og klar til premiere på Disney Channel næste år.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Miley Cyrus træt af Hannah Montana

Verdens mest indbringende teenagestjerne har efterhånden fået nok af den rolle der skabte hendes succes. Miley Cyrus glæder sig over, at den sidste omgang Hannah Montana endelig snart er slut.

Disney's tv i 2010

Et lille kig på hvilke serier der kommer på Disney Channel og Disney XD i 2010. Et år som bl.a. byder på den uigenkaldeligt sidste sæson af 'Hannah Montana', nye afsnit af 'JONAS', 'Sonny's Chance' og 'Aaron Stone' samt helt nye serier.

Disney fortsætter med Hannah Montana

Det skulle have sluttet med sæson 3 og filmen, men Disney Channel har valgt at forsætte Hannah Montana med en 4. sæson og har samtidig annonceret to spritnye serier.

Miley Cyrus må ikke flytte hjemmefra

Hannah Montana-stjernen Miley Cyrus vil gerne flytte hjemmefra. Men hendes forældre mener ikke at den 16-årige pige er klar til selvstændigheden.

Obama-døtre med i Hannah Montana

Barack Obamas to døtre er blevet spurgt om at deltage i tv-showet, Hannah Montana, på Disney Channel.

Disney Channel mest sete i USA

2007 blev i særdeleshed Disney Channel's år. Især de to kæmpesucceser, 'High School Musical' og 'Hannah Montana' blev grunden til, at kabel-TV-kanalen var den mest sete i USA.