Toy Story 1 & 2 får repremiere i 3D - ny trailer!

Nyheder
Umiddelbart inden 'Toy Story 3' får premiere næste sommer, giver Disney/Pixar en unik mulighed for at se 1'eren og 2'eren i biograferne igen; denne gang i 3D. Se den nye trailer for 3D-versionen af de to klassikere her.
Umiddelbart inden 'Toy Story 3' får premiere næste sommer, giver Disney/Pixar en unik mulighed for at se 1'eren og 2'eren i biograferne igen; denne gang i 3D.

Næste år er det 15 siden at den banebrydende film, 'Toy Story', startede Pixar-eventyret. Og 2010 er samtidig året hvor 'Toy Story 3' får premiere verden over (cirka samtidig med at 'Toy Story Playland' åbner i Disneyland Paris), og i den anledning får de to forudgående klassikere endnu en chance på de store lærreder.
'Toy Story' og 'Toy Story 2' får repremiere i USA. Og for at følge tidens trend, kan begge film denne gang ses i 3D. Begge film bliver vist samlet for prisen på en enkelt billet. Derfor har Disney reklameret med sloganet "1 billet - 2 film - 3 dimensioner". Og nu er der udsendt en trailer for 3D-versionen af de to film:

Og her kan ses den traileren for 'Toy Story 3' der får premiere i USA 18. juni 2010. Det vides endnu ikke om de to "gamle" Toy Story-film får biografdistribution her i Danmark.


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Toy Story 3 skal ses i 3D - hjemme i stuen

At dømme efter en ny reklamebrochure, træder Disney sig meget snart ind i hjemme-3D-markedet, når Toy Story 3 inden længe udkommer på Blu-ray 3D.

Toy Story 3 åbner med et brag

Hidtil har det været Find Nemo fra 2003 der har haft den bedst indbringende premiereweekend hos Disney-studierne. Men den rekord lader nu til at blive slået af den tredje Toy Story-film som netop har indtjent 256 millioner kroner på én dag!

Barbie og Ken introduceres i ny Toy Story 3-trailer

Pixar har nu afsløret endnu en trailer for den kommende Toy Story 3, hvor et par gamle kendinge dukker op. Se den her.

Første lange trailer til 'Toy Story 3'

Den allerførste trailer til 'Toy Story 3' er blevet offentliggjort.

Ny trailer til Toy Story 3D

Se den nye trailer til de kommende 'Toy Story' 3D film

Toy Story 3 teaser trailer

Varm op til gensynet med Woody, Buzz Lightyear og resten af slænget. 'Toy Story' var begyndelsen på 3d-revolutionen.