Tim Burton laver 2 nye film for Disney

Nyheder
Efter Tim Burtons to store Disney-succeser, 'Corpse Bride' og især 'The Nightmare Before Christmas' vender Burton nu tilbage til Disney-studierne med to spændende filmprojekter.
[9,200] Burton's første projekt bliver en genindspilning af 'Alice i Eventyrland'. Filmen bliver delvist live-action og stop-motion (ligesom 'The Nightmare Before Christmas'). Manuskriptet er skrevet af Linda Woolverton ('Løvernes Konge', 'Skønheden & Udyret') og med Richard Zanuck, Joe Roth and Suzanne og Jennifer Todd som producere. Efter planen skal optagelserne begynde i starten af 2008 og slutte engang i maj. Når 'Alice'-filmen er færdig påbegynder Tim hans andet filmprojekt for Disney: [10,250] Det andet projekt hedder 'Frankenweenie' og bliver en fuldlængde version af Tim Burtons egen kortfilm fra 1984 af samme navn. Historien handler om en dreng ved navn Victor Frankenstein, hvis hund, Sparky, bliver kørt ned af en bil. Victor bringer hunden tilbage til live i en parodi på Mary Shelley's bog 'Frankenstein'. Tim Burton siger selv om filmen: "Vi kommer til at gøre det på et rigtigt lavt budget. Det som gør det spændende for mig, og som vil gøre filmen anderledes, er at når jeg kigger på mine originale tegninger til kortfilmen, er der visse ting jeg bare ikke kunne lave i en live-action film. Så jeg ser meget frem til at skabe en anden stemning og nogle andre figurer, og så vil jeg lave selve historien større."

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney giver os nostalgi, bilræs og teenagedrama i 2011

Efter et år med gigantiske filmsucceser som "Alice i Eventyrland", "Toy Story 3", "Prince of Persia", "Tron Legacy" og "To på Flugt" går Disney endnu et interessant filmår i møde i 2011. Læs her om hvad Walt Disney Pictures har på tapetet i det nye år.

Hollywood lagt ned af Pixar-legetøj

Toy Story 3 har efterhånden haft sit sejrsindtog over hele verden. Og på mandag vil tredje akt i fortællingen om Anders' legetøj have sat en række imponerende filmhistoriske rekorder.

Nye billeder fra 'Narnia 3' og 'Prince of Persia'

Nu er der kommet helt nye billeder til en kommende Disney-film - og en film der ikke længere er medlem af "Disney-familien".

Disney sætter sit præg på moden i 2010

Der er ca. 7 måneder endnu til Disneys og Tim Burtons "Alice in Wonderland" får verdenspremiere, men allerede nu er der skudt en storstilet reklamekampagne i gang, og som led i kampagnen bliver der også lagt stor vægt på mode.

Tim Burton genindspiller Frankenweenie

Burton's 24 år gamle kortfilm, Frankenweenie, skal nu produceres som en fuldlængde-film hos Disney-studierne.

Christopher Lee i Alice i Eventyrland

Christopher Lee og Alan Rickman føjesnu til den i forvejen imponerende rolleliste til Tim Burton's Disney-remake af Alice i Eventyrland.