Camp Rock 2 i 2010

Nyheder
Rygterne siger at der vil komme en Camp Rock 2 i år 2010
 
Camp Rock blev en ganske gedigen succes for Disney, ikke mindst på grund af det millionsælgende soundtrack til filmen. Filmen der blandt andre havde Jonas Brothers i hovedrollerne får sig nu den længe ventede efterfølger. I følge The Hollywood Reporter går optagelserne til filmen i gang senere på sommeren, og i 2010 får filmen premiere i Disney Channel. 

Filmen går under navnet Camp Rock 2: The Final Jam, og der vil naturligvis blive et gensyn med The Jones Brothers. Filmens handling går i bund og grund ud på at hovedpersonerne fra den første film vender tilbage til Camp Rock. Her opdager de dog hurtigt at mange af eleverne og lærerne har droppet campen til fordel for den nærliggende rivaliserende Camp Star. Og når sådan noget sker er der kun en måde at afgøre tingene: A Musical Showdown.

Nick Jonas der er en af hovedpersonerne fra Camp Rock forelsker sig dog i en pige fra den rivaliserende Camp Star, og det store Romeo og Julie kompleks kan begynde.

Matthew Diamond der instruerede den første film vender ikke tilbage i rollen som instruktør, det gør derimod en anden Disney instruktør Paul Hoen. Han instruerede i 2007 Jump In og The Cheetah Girls: One World i 2008.


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

'Tron' laves som tegnefilm til DisneyXD

Disney har store planer og høje forhåbninger for den kommende Tron: Legacy. Filmens univers skal snart lægge grund til en helt ny animeret tv-serie til DisneyXD.

Demi Lovato indlagt

Efter bruddet med Joe Jonas var Demi Lovato frisk på at fortsætte deres turné. Men nu må hun give op og er indlagt på et behandlingshjem.

Danmarks vigtigste aften på Disney Channel

I aften fredag kl. 17.35 afgøres det, om Danmark - og dermed Sofie fra Randers eller Leonora fra Borup - vinder My Camp Rock 2 og dermed skal lave sin egen musikvideo til Disney Channel.

Vind Camp Rock 2-tøj

Over 8 millioner amerikanere tunede ind på Disney Channel forleden da Camp Rock 2 havde premiere med bl.a. Jonas Brothers på rollelisten. Nu er det snart tid den danske premiere og i den forbindelse udlodder vi en bunke sweatshirts.

Niels Brinck i juryen for talent-konkurrence på Disney Channel

Disney Channel arrangerer for anden gang den store nordiske talentkonkurrence, My Camp Rock, og i juryen findes i år Niels Brinck. Børn og unge fra Skandinavien har indsendt eksempler på deres sangtalenter til Disney Channel

Disney Channel byder på filmkavalkade i påsken

Påsken fejeres med en række storfilm for hele familien fra Disney