Mand dømt for at gramse på Minnie Mouse

Nyheder
En 60-årig amerikaner befamlede bysterne på en skuespiller i et Minnie Mouse-kostume i Walt Disney World i Florida
En 60-årig amerikaner befamlede bysterne på en skuespiller i et Minnie Mouse-kostume i Walt Disney World i Florida.
Brittney Duncan McGoldrick kom i nærkontakt med en særdeles ivrig Disneyland-gæst, da hun var på arbejde i parken som figuren Minnie Mouse. En 60-årig mand tog fat om Brittneys bryster gennem kostumet, mens hun var i gang med at tage billeder sammen med de øvrige gæster.
"Min første reaktion var at skubbe ham ned. Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at få hans hænder væk fra mine bryster," fortalte hun til avisen Orlando Sentinel. Manden blev i forgårs idømt 50 timers samfundstjeneste ved en domstol i Orange County i Californien. Derudover skal han betale 1.000 dollars i bøde og sende en skriftlig undskyldning til Brittney Duncan McGoldrick. Men manden udtalte til lokale medier, at den værste straf var, at han aldrig må besøge Walt Disney World igen.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Underjordisk kommandocenter skal tackle Disney's køproblemer

Disney's parker i USA er plaget af et stadig større problem: lange køer til forlystelserne. De seneste års rekordhøje besøgstal har medført længere ventetid ved mange større attraktioner og Walt Disney World's ledelse tager nu drastiske midler i brug, for at dulme gæsternes utålmodighed.

Anders And sagsøges for at være en "pervers stodder"

Ifølge en 27-årig amerikansk mor er Anders And en pervers stodder. Han gramsede nemlig på hende under et besøg i Walt Disney World.

Egern slukkede for strømmen i Walt Disney World

To drillesyge egern listede sig ind en strømcentral i Walt Disney World og forårsagede en timelang mørklægning af dele af resortet.

Disney forkæler chilenske minearbejdere med drømmerejse

De 33 minearbejdere der tidligere på året blev spærret inde i en sammenstyrtet mine i Chile skal nu på en luksusrejse til Walt Disney World i USA med alt betalt.

Første mord nogensinde i Disneys by Celebration

Den lille idylliske by i Florida, Celebration, der er skabt af The Walt Disney Company, står over for en drabssag for første gang i stedets 14 år lange historie.

Anders And anklaget for sexchikane

Han ser måske glad og uskyldig ud. Men en amerikansk kvinde fra Pennsylvania er ikke i tvivl: Under et nyligt besøg i Disney World gramsede Anders And på den chokerede mor til tre.