Mere nyt fra 'Tron Legacy'

Nyheder
En af Disney's helt store filmsatsninger i 2010 bliver Tron's (1982) prequel 'Tron Legacy'. Her kan du se den nyeste trailer, en række nyligt offentliggjorte fotos og den officielle filmplakat.
En af Disney's helt store filmsatsninger i 2010 bliver Tron's (1982) prequel 'Tron Legacy'. Her kan du se den nyeste trailer, en række nyligt offentliggjorte fotos og den officielle filmplakat.

'Tron' var en beskeden succes da den fik premiere i 1982, og både i USA og resten af verden har den haft sit eget undergrundsliv som et kultværk hos mange dedikerede fans lige siden.

Og også blandt Disney's egne rækker har gennem mange år været flere ildsjæle der ønskede at vende tilbage til Tron på den ene eller anden måde. Og efter mere end 10 års kamp med at finde det rette manuskript (der nu er skrevet af Adam Horowitz og Richard Jefferies), den rigtige instruktør og måske vigtigst af alt: det rigtige tidspunkt, er efterfølgeren nu en realitet.


Interessen for Disney's 'Tron Legacy' har været overvældende. Det kunne blandt andet ses på ComiCon-messen i Californien, hvor en 14 minutter lang sekvens fra 'Tron Legacy' blev fremvist for udvalgte gæster. Klippet fik stående bifald og højlydte (positive) tilråb. Flere amerikanske film-medier kalder Tron Legacy for den mest ventede film næste år.

Det 14 minutter lange klip er ikke blev lækket til nettet, så vi andre må nøjes med denne trailer:


Og dette Daft Punk-nummer skal eftersigende bruges som den officielle temasang til filmen:


Og glem ikke at se latinoreviews interview med instruktøren Joe Kosinski og produceren Sean Bailey her.


Det vides ikke hvad produktionsbudgettet til 'Tron Legacy' er, men flere kilder hos Disney og co-produktionsselskabet LivePlanet melder om et astronomisk beløb på over 300 mio. dollars (ca. 1,5 mia. kr.). Det høje beløb kan måske hænge sammen med hvad Walt Disney Motion Pictures' direktør Oren Aviv kalder "banebrydende teknologi der aldrig er set før i en film af denne størrelse".

'Tron Legacy' får premiere i 2010 og har blandt andet Michael Sheen, Jeff Bridges og John Hurt på rollelisten.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ny trailer til Mars Need Moms

Walt Disney Pictures har nu frigivet endnu en trailer til deres kommende sci-fi film Mars Need Moms

Tredje 'Tron'-film er på vej

I de sidste par måneder har der været en del rygter omkring hvorvidt Disney-studierne vil lave endnu en film om hi-tech universet i Tron. Og nu lader det til at rygterne har talt sandt. En tredje 'Tron'-film er på vej.

Tron-fan laver ny trailer til Disney-film fra 1982

Med nutidens øjne ser filmtrailere fra 1980'erne komiske ud. Derfor har amerikaneren Chris Drew selv lavet en ny og mere moderne forfilm til Disneys 'Tron' fra 1982. Se den her.

Første filtrede plakat

Verdenspremieren på Disney-tegnefilmen om Rapunzel og hendes lange hår nærmer sig og den første plakat er nu ude - og det er en filtret fornøjelse.

Ny trailer til 'Tron Legacy'

Walt Disney Pictures har udsendt en ny biograftrailer til 'Tron Legacy', som er en fortsættelse til 80'er kultfilmen 'Tron'.

Nye billeder fra 'Tron Legacy'

Walt Disney Pictures har frigivet en række nye billeder fra den kommende film 'Tron Legacy', som er en fortsættelse til 'Tron'.