Disney vil genindspille Beatles-film i 3D

Nyheder
Filminstruktøren Robert Zemecki forhandler om at lave en 3D version af 'Yellow Submarine' med Disney.
Filminstruktøren Robert Zemecki forhandler om at lave en 3D version af 'Yellow Submarine' med Disney.
Robert Zemecki.
 
Disney-koncernen har ikke selv kommenteret projektet, dette skyldes måske at rettighederne til Beatles-sangene fra den originale film endnu ikke er faldet på plads.
 
Den originale film, fra 1968, indeholder nogle af rockgruppens mest kendte sange som 'When I’m Sixty-Four', 'Eleanor Rigby' og 'Lucy In The Sky With Diamonds', og handler om soldaten Old Fred, som møder The Beatles og sejler med dem til Pepperland, hvor de møder de musikhadende væsener, the blue meanies.
 
 
Plaket til den originale 'Yellow Submarine' fra 1968.
 
Lige som flere af Zemeckis tidligere film, som 'Polar-Ekspressen 3-D', skal den nye 'Yellow Submarine' version indspilles med den såkaldte »motion capture«-teknik, hvor virkelige skuespilleres bevægelser omsættes til computeranimation. Desuden vil filmen blive udsendt i en 3D-version.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Nye billeder fra Tim Burton's Frankenweenie

Disney har nu frigivet et par billeder fra Tim Burton's kommende stop-motion film Frankenweenie.

Løvernes Konge får comeback i 3D-biografer

Disney har annonceret, at "Løvernes Konge" snart bliver genudgivet i udvalgte 3D-biografer i USA.

Disney legende skal lave Løvernes Konge i 3D

Filmskaberen Don Hahn, der har stået bag nogle af tidens største Disney-succeser, var for nylig i London for at se til pre-productionen på Tim Burton's næste film Frankenweenie. Her løftede han sløret for nogle af sine kommende projekter der bl.a. byder på tilbagevenden til Tornerose, Roger Rabbit og Løvernes Konge.

Disney-film i IMAX format

I en årrække har Disney vist nogle af sine film i det gigantiske format, der kaldes IMAX. Nu har Disney løftet sløret for hvilke film de vil udgive i IMAX i 2011.

Pirates 4 sejler med på 3D-bølgen

Helt som ventet har Walt Disney Pictures nu løftet sløret for, at Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides skal ses i biograferne med 3D-briller.

Skuespillere fundet til Disney's nye Beatles-film

Skuespillerne der skal spille de fire Beatles, i The Walt Disney Studios' 3D-genindspiling af 'Yellow Submarine', er nu blevet fundet.