Disneynature's 'Earth' kommer i danske biografer

Nyheder
Disney's nyeste filmselskab har haft en forrygende start med naturfilmen 'Earth'. Modtagelsen har været så varm, at filmen får en chance på Danmarks største biograflærred.
Disney's nyeste filmselskab har haft en forrygende start med naturfilmen 'Earth'. Modtagelsen har været så varm, at filmen får en chance på Danmarks største biograflærred.

Disneynature blev stiftet i maj sidste år som en platform for Disney's mange kommende naturfilm. Selskabet bygger på et ønske om at fortsætte Walt's egen store passion for natur- og dyrelivet - han var blandt andet selv med til at lancere Disney's Wildlife Adventures, der var Oscar-vindende række af naturfilm til amerikansk tv.
Første udspil fra Disney's nyeste filmselskab, Disneynature, bliver 'Earth'. Det er dog ikke første gang at filmen bliver vist for offentligheden. Allerede i 2007 blev den vist som en BBC-produktion i en kortere tv-version i en række europæiske lande. Siden har Disneynature givet muligheden for at "optimere filmens indhold og længde" som instruktørerne Alastair Fothergill og Mark Linfield selv beskriver det. Se trailer her:


I den nye biografversion lægger James Earl Jones fortællerstemme til filmen. Han afløser den originale stemme af Patrick Stewart.
  
Der har længe været tvivl om hvordan filmen ville havne i Danmark. I en periode var det meningen, at den skulle udgives direkte til DVD og det har sågar været på tale slet ikke at introducere 'Earth' på det danske marked. Men nu får 'Earth' faktisk biografpremiere i Emperial, Danmarks største biograf.

Fra den 25. oktober kan 'Earth' ses i Emperial i København (se alle Disney's kommende biograffilm her). Og indtil videre er dette det eneste sted i landet filmen kan ses. Filmen har allerede indtjent over 560 mio. kr. i biografindtægter verden over og indtil videre er Danmark sidste land i række der får glæden af denne storslåede dokumentar.Se også trailer til Disneynature's næste biograffilm, 'Oceans' her

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Første billede fra "Brave" - Pixars næste film

Det er endnu ikke meget vi har set til den kommende eventyrfilmen "Brave". Pixar Animation Studios bevæger sig nu ind på Disney's territorium med en klassisk prinsessefortælling, men med det sædvanlige Pixarske twist. Her kan du se det allerførste officielle billede fra filmen der viser prinsessen Merida i fuld aktion.

Se rørende trailer til Disneynature's "Chimpanzee"

Naturdokumentar-genren har fået et frisk og eventyrligt pust med filmselskabet Disneynature. Efter kæmpesuccesen "Earth" kommer nu den virkelige historie om en chimpanseunges fantastiske skæbne. Se traileren til "Chimpanzee" og opdag, hvorfor Disney er de bedste i verden til at lave film om dyr.

Walt Disney Pictures går til afdansningsbal

Næste år kommer Disney-filmen 'Prom' der handler om årets, måske livets, højdepunkt for mange tusinde unge amerikanere, nemlig skoleballet. Her kan du se den første trailer til 'Prom'.

'Oceans'-trailer

Disneynature er Disney's nyeste filmselskab. Og der er allerede en lang række naturfilm i støbeskeen. Her er traileren til 'Oceans'.

Disney Nature's Earth-trailer

Disney's nyeste filmselskab, DisneyNature, er snart på trapperne med deres første film, Earth. Se traileren her.

Disney lancerer nyt filmselskab: 'Disneynature'

Disney vender tilbage til naturen med et helt nyt filmselskab dedikeret til at lave film og dokumentarfilm om naturen og vores planet.