Tron Legacy's premiere er fastlagt

Nyheder
Walt Disney Pictures har afsløret at 'Tron Legacy' får premiere d. 17. december 2010.
Walt Disney Pictures har afsløret at 'Tron Legacy' får premiere d. 17. december 2010.
 
'Tron Legacy' har nu modtaget sin udgivelsesdato, som vil være den allerede overfyldte 17. december 2010. Udover Tron Legacy vil der også være premiere på de to 3D film 'Smølferne' og 'Yogi Bear'. Og i mere direkte konkurrence vil Seth Rogen's action-komedie, 'The Green Hornet', også have premiere samme dato. Dette blev annonceret få dage før meddelelsen om premieredatoen for Disney 'Tron'-efterfølger.

Det var højst sandsynligt 'The Green Hornet' der forårsagede Disney's annoncering af 'Tron Legacy's udgivelsesdato, i håb om at 'The Green Hornet' vil blive skubbet endnu længere tilbage. På den måde kunne Disney undgå et box office opgør mellem de to længe ventede film.

'Tron Legacy' er instrueret af Joseph Kosinski og rollelisten indholder navne som Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Olivia Wilde, Bruce Boxleitner, James Frain, Beau Garrett og Michael Sheen.
Musikken bliver lavet af den elektroniske musikgruppe Daft Punk. 

Se listen over alle kommende Disney-film
 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney tester film med hjerneelektroder

Disney tager nye metoder i brug, når deres produkter - herunder film - skal testes.

Tredje 'Tron'-film er på vej

I de sidste par måneder har der været en del rygter omkring hvorvidt Disney-studierne vil lave endnu en film om hi-tech universet i Tron. Og nu lader det til at rygterne har talt sandt. En tredje 'Tron'-film er på vej.

Nyt klip fra Tron Legacy

Efterfølgeren til Disneys 80'er kultfilm 'Tron' lader til at blive et kæmpe hit i USA. 'Tron Legacy' er blevet spået af filmelskere og anmeldere til at være den "nye The Matrix". Se et splinternyt klip fra filmen her.

Ny trailer til 'Tron Legacy'

Walt Disney Pictures har udsendt en ny biograftrailer til 'Tron Legacy', som er en fortsættelse til 80'er kultfilmen 'Tron'.

Nye billeder fra 'Tron Legacy'

Walt Disney Pictures har frigivet en række nye billeder fra den kommende film 'Tron Legacy', som er en fortsættelse til 'Tron'.

Promo-klip til 'Tron Legacy'

Et promo-klip til 'Tron 2', der nu har fået titlen 'Tron Legacy', er blevet offentliggjort.