'Op'-luftballon går til vejrs i Disneyland Paris

Nyheder
Pixar's 10. film 'Up' rammer snart biograferne over det meste af Europa. Og det skal ikke gå ubemærket hen. Derfor har Pixar's reklameafdeling brugt et alternativt og meget oplagt blikfang.
Pixar's 10. film 'Up' rammer snart biograferne over det meste af Europa. Og det skal
ikke gå ubemærket hen. Derfor har Pixar's reklameafdeling brugt et alternativt og
meget oplagt blikfang.

 
En næsten tro kopi af Carl Frederiksens hus med tilhørende tuindvis heliumballoner. Det var synet der mødte gæsterne i Disneyland Paris for en uges tid siden. 'Up'-luftballonen er på verdensturné og er nu nået til det europæiske kontinent, hvor den begyndte sin rundrejse i den franske Disney-park.

Her kan ses en video af forberedelserne og opsendelsen:


Og blot få dage efter gjorde ballonen sin entré til et luftballon-arrangement i sydfrankrig:

Ballonen har de seneste dage været et smut forbi Berlin, Køln og Frankfurt. Indtil videre er der ingen planer om at vi i Danmark får lov til at se synet af Carl's svævende hus.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Easyjet og Disneyland Paris indgår aftale

Blandt de mange selskaber Disney har lavet samarbejde med kan der nævnes Lego, MasterCard og Togetherville. Og nu skal Disney til at indgå et samarbejde med flyselskabet Easyjet.

Virkelighedens Op-hus til salg på nettet

Det flyvende hus fra Disney/Pixar-filmen "Op" er rent faktisk blevet genskabt af virkelige materialer og gigantiske heliumballoner. Og nu kan det købes for 2 millioner kroner.

Hvad laver Darth Vader, når han besøger Disneyland?

I en ny reklamefilm for Disney-forlystelsen Star Tours besøger Darth Vader Disneyland sammen med to af hans soldater. Men da Star Tours er lukket, må den mørke hersker finde på anden underholdning. Her kan du se, hvad han vælger at bruge tiden på.

Første billede fra "Brave" - Pixars næste film

Det er endnu ikke meget vi har set til den kommende eventyrfilmen "Brave". Pixar Animation Studios bevæger sig nu ind på Disney's territorium med en klassisk prinsessefortælling, men med det sædvanlige Pixarske twist. Her kan du se det allerførste officielle billede fra filmen der viser prinsessen Merida i fuld aktion.

FOTO: Se virkelighedens 'Op'-hus stige til vejrs

National Geographic Channel og et hold af forskere, ingeniører og to balloneksperter fik for nylig sendt et til lejligheden bygget hus tre kilometer op i luften ved at bruge 300 to meter brede balloner inspireret af Pixar's animerede film 'Op'.

Pixar's PR-maskine sættes i gang forud for Up

Disney og Pixar er så småt begyndt at sætte alle sejl til for at markedsføre deres næste animationsfilm Up. De udgiver ny bog, nyt konsolspil og offentliggør ny plakat samt navnet på filmens skurk.