Disney sætter sit præg på moden i 2010

Nyheder
Der er ca. 7 måneder endnu til Disneys og Tim Burtons "Alice in Wonderland" får verdenspremiere, men allerede nu er der skudt en storstilet reklamekampagne i gang, og som led i kampagnen bliver der også lagt stor vægt på mode.
Der er ca. 7 måneder endnu til Disneys og Tim Burtons "Alice in Wonderland" får verdenspremiere, men allerede nu er der skudt en storstilet reklamekampagne i gang, og som led i kampagnen bliver der også lagt stor vægt på mode.

I går kunne Disney så løfte sløret for en af de første events i forbindelse med filmen.
Dette skete til den store modemesse MAGIC i Las Vegas.
Her var der nemlig arrangeret en happening, hvor dansere og artister leverede et flot show, hvis formål var, at skabe opmærksomhed omkring en ny kollektion af smykker, der er inspireret af netop Burtons "Alice in Wonderland". De forskellige smykker er inspireret af de forskellige figurer fra filmen.
 

 
Smykkekollektionen, der er designet af Tom Binns, består af 6 eksklusive smykker, der koster mellem $1000-$2000, samt 35 billigere smykker, der koster mellem $100-$500.
Smykkekollektionen kan købes fra foråret 2010.
 
Dette bliver dog ikke det sidste modefremstød i forbindelse med filmen, da Disney Consumer Products (DCP), har afsløret at der frem til filmens premiere, vil blive præsenteret andre kollektioner, inspireret af filmen. Disse kollektioner vil blive designet af kendte designere, og det vil ikke kun være smykker man kan se frem til, men også tøj, legetøj, ting til indretning, kontorartikler, sundheds- og skønhedsprodukter og meget mere.
 
Her kan du se det showet fra MAGIC, hvor smykkerne blev præsenteret:


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Første billede fra "Brave" - Pixars næste film

Det er endnu ikke meget vi har set til den kommende eventyrfilmen "Brave". Pixar Animation Studios bevæger sig nu ind på Disney's territorium med en klassisk prinsessefortælling, men med det sædvanlige Pixarske twist. Her kan du se det allerførste officielle billede fra filmen der viser prinsessen Merida i fuld aktion.

Filmatiserer Tim Burton endnu en Disney-klassiker?

Tim Burtons 'Alice In Wonderland' har endnu ikke haft premiere, men allerede nu svirrer rygterne om, at Burtons næste projekt vil blive at filmatisere endnu en Disney-klassiker, nemlig Tornerose.

'Et Juleeventyr' for skræmmende for amerikanerne

Disney's nye julefilm 'A Christmas Carol' er hidtil blevet præsenteret som et humoristisk juleeventyr med en veloplagt Jim Carrey i hovedrollen. Men det er den i virkeligheden ikke.

Første plakat til Burtons 'Alice in Wonderland'

I Disney's nye version af 'Alice i Eventyrland' bliver Alice åbenbart overskygget af en anden af filmens karakterer. Den første filmplakat har i hvert fald udelukkende plads til Johnny Depp.

Christopher Lee i Alice i Eventyrland

Christopher Lee og Alan Rickman føjesnu til den i forvejen imponerende rolleliste til Tim Burton's Disney-remake af Alice i Eventyrland.

Tim Burton laver 2 nye film for Disney

Efter Tim Burtons to store Disney-succeser, 'Corpse Bride' og især 'The Nightmare Before Christmas' vender Burton nu tilbage til Disney-studierne med to spændende filmprojekter.