Film-nyheder fra D23 Expo-messen

Nyheder
Den enorme Disney-messe, D23 Expo, er i fuld gang i Californien. Og allerede nu er sløret blevet løftet for bl.a. flere kommende film.
Den enorme Disney-messe, D23 Expo, er i fuld gang i Californien. Og allerede nu er sløret blevet løftet for bl.a. flere kommende film.
 
D23 Expo er den første messe af sin slags i Disney's historie. Samtlige af koncernens afdelinger mødes i fire dage i Anaheim Convention Center lige overfor Disneyland. Her vil de vise godbider fra arkiverne, hemmelighederne bag magien og et kig ind i fremtidens Disney.

Disney Studios formand Dick Cook fortalte blandt andet, at sommeren 2012 vil blive Pixars første forsøg på at lave andet end animation. 'John Carter of Mars' vil være en live-action-film med intense special effects.
 
Efter meddelelsen dukkede Johnny Depp op på scenen i fuld Jack Sparrow kostume for at annoncere 'Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides' der får premiere sommeren 2011.
 
Disney's fans kom med brølende bifald i det propfyldte Anaheim Convention Center Arena, da Muppets-dukkerne kom syngende og dansende ind på scenen. Ved afslutningen af denne præstation, meddelte Dick Cook, at den kommende Muppet-film (skrevet af Jason Segel) vil få titlen 'The Cheapest Muppet Movie Ever Made'.
Denne titel refererer til en gammel titel af Muppet-skaberen Jim Henson tilbage fra 1985, men som aldrig blev brugt. 

 
På messen blev den aller første trailer for 'Prince of Persia' vist for det fremmødte publikum (filmens producer, Jerry Bruckheimer, hævdede at forfilmen ikke var helt færdig endnu). Traileren viste ganske lidt af Jake Gyllenhaal som prins Dastan og forklarede det grundlæggende plot: Der er en magisk dolk, der giver indehaveren ret til at rejse gennem tiden. Ben Kingsley (der spiller den onde Nizam) ønsker at stjæle den og bruge den det at ødelægge verden, så Dastan og Tamina (Gemma Arterton) er nødt til at bringe den til "den hemmelige vogters tempel", hvor det kan være sikkert.
 

Nicolas Cage dukkede også op for at fortælle publikum, at Fantasia var 'den smukkeste film nogensinde', og forklarede videre, at 'The Sorcerer's Apprentice' ('Troldmandens Lærling') var den slags film, han følte var vigtige for ham at lave. Der blev vist blandede behind-the-scenes optagelser og egentlige segmenter fra filmen. I filmen spiller Cage den gamle troldmand Balthazar Blake, som har ledt efter en lærling siden Merlin's tid. Han finder sin discipel i unge Jay Baruchel, der synes helt overrumplet ved udsigten til at blive en troldmand.

'Trolmandens Lærling' er sat til at få premiere 16. juli 2010.

 
Kilde: comingsoon.net

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Johnny Depp i 'Pirates 4'

Nu er det omsider blevet bekræftet at Disney indspiller den fjerde film i rækken af 'Pirates of the Caribbean'. Og selvom flere af de velkendte skuespillere ikke vil være med i næste film, er Johnny Depp stadig ombord. Men det har ikke været billigt.

Trailer til 'Prince of Persia: The Sands of Time'

Walt Disney Pictures har frigivet den første trailer til "Prince of Persia: The Sands of Time", der får premiere i de danske biografer d. 13. juli 2010.

Jerry Bruckheimer om sine kommende projekter

Producer, Jerry Bruckheimer, fortæller nu om sine kommende film-projekter.

Rob Marshall instruktør på "Pirates of the Caribbean 4"?

Ifølge kilder skulle Disney nu have fundet deres instruktør til "Pirates of the Caribbean 4", nemlig Rob Marshall.

Disney-chef Oren Aviv om "Pirates of the Caribbean 4"

Oren Aviv fra Walt Disney Productions kan nu afsløre, at arbejdet på den fjerde omgang "Pirates of the Caribbean" er under fuld opsejling.

Bruckheimer fortæller om 'Pirates 4'

Den travle filmmagiker har for nylig talt ud om flere af hans kommende produktioner som fx 'The Lone Ranger' og den fjerde 'Pirates of the Caribbean'.