Live-action i Wall-E

Nyheder
Man kan efterhånden tegne en nogenlunde skitse over tidsforløbet i sommerens nye storfilm, Wall-E. Og så er det blevet afsløret at der både vil være live-action og animation i filmen.
[118] Hvis man besøger 'Buy N Large's hjemmeside (som er Disney og Pixar's fiktive firmaside, der skal promoverer filmen 'Wall-E'), står årstallet '2057' under copyright nederst på siden. Herfra er det muligt at lave en nogenlunde korrekt tidslinje for hændelserne i 'Wall-E'. Det lader til at 'Wall-E' vil finde sted i midten af 50'erne (det vil sige 2050'erne). Firmaet Buy N Large er ude af kontrol med dets kommercielle dominans i verden, og sviner hele planeten til med affald. Dette fremgår af deres hjemmeside. Når jordens tilstand bliver så slem, at folk ikke kan holde det ud længere, beslutter Buy N Large (som på dette tidspunkt blandt andet ejer den amerikanske regering) at sende jordens befolkning ud i rummet, mens der ryddes op. [117,150]Fred Willard, der skal spille Buy N Large's øverste chef (ikke som animation) i 'Wall-E'. Efter 7 århundreder (de 700 år nævnes i traileren) er oprydningsprojektet kulsejlet og robotten Wall-E er helt alene på jorden, hvor han samler og sammenpresser og stabler det affald han var programmeret til. Menneskene bliver i mellemtiden rastløse og vil gerne vende tilbage, men Buy N Large's øverste chef, Shelby Forthright (der bliver spillet som live-action af skuespilleren Fred Willard, og ikke som animation), fortæller dem at oprydningen går fint og at alting nok skal blive okay. På dette tidspunkt er vi nået til cirka år 2750. Herfra siger kilder hos Disney at robotten Wall-E møder en kvindelig robot, kaldet 'EVE', som han følger efter ud i rummet. Wall-E får amerikansk premiere d. 27. juni 2008. - Buy N Large - Se Wall-E trailer her.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Gode gamle Plys udkonkurrerer Biler 2

Selvom Walt Disneys seneste tegnefilmsklassiker havde premiere samtidig med finalefilmen i Harry Potter-serien, så formåede den lille hyggelige historie om den honningelskende bjørn at overgå selveste Lynet McQueen og Bumle.

Første billede fra "Brave" - Pixars næste film

Det er endnu ikke meget vi har set til den kommende eventyrfilmen "Brave". Pixar Animation Studios bevæger sig nu ind på Disney's territorium med en klassisk prinsessefortælling, men med det sædvanlige Pixarske twist. Her kan du se det allerførste officielle billede fra filmen der viser prinsessen Merida i fuld aktion.

Toy Story 3 åbner med et brag

Hidtil har det været Find Nemo fra 2003 der har haft den bedst indbringende premiereweekend hos Disney-studierne. Men den rekord lader nu til at blive slået af den tredje Toy Story-film som netop har indtjent 256 millioner kroner på én dag!

Kommende Disney-film

Listen over de fremtidige produktioner fra Walt Disney Pictures.

Pixars falske mega-virksomhed

I sommerens Disney-Pixar film, 'Wall-E' spiller kæmpevirksomheden 'Buy N Large' tilsyneladende en stor rolle. Disney har netop åbnet en meget detaljeret side for det fiktive foretagende.

Ny Wall-E trailer

En splinterny, flot trailer til næste års ventede Pixar-film