Dick Cook siger farvel til Disney

Nyheder
Efter at have arbejdet hos Disney i næsten 40 år, siger formanden for Walt Disney Studio, Dick Cook, farvel.
 
Dick Cook fortæller:
 
'Jeg har elsket hvert minut af mine 38 år, jeg har arbejdet på Disney ... fra begyndelsen som en turguide på Disneyland's damptog og til min position som formand for The Walt Disney Studios,' sagde Cook i en erklæring som blev frigivet af studiet sent fredag eftermiddag.
 
Cook tiltrådte Disney i 1971 og rykkede op i graderne, da han bliver en del af Buena Vista Pictures distribution i 1988 og derefter blev han en del af Disney's markedsføring i 1994. Han blev formand for Walt Disney Studio i 2002. Men nu er alt dette forbi.
 
'Det er nærmest umuligt at opsummere al min Disney-erfaring. Vores talenter er simpelthen de bedste i branchen. Jeg vil også sige, at vores liste af kommende film er den bedste i vores historie. Men mest af alt, elsker jeg de mennesker, mine kolleger, mine holdkammerater, som er de mest talentfulde og loyale
folk i verden. Jeg ved, at jeg forlader studiet i deres usædvanlige hænder,' afsluttede Dick Cook
Walt Disney President Robert 'Bob' Iger, Miley Cyrus og Dick Cook til premieren på 'Bolt'. 
 
Cook forlader studiet på et af dets højeste, da der er en masse film som fans verden over glæder sig til. Dette inkluderer bl.a. film som Tim Burton's 'Alice i Eventyrland', Robert Zemeckis 'A Christmas Carol', 'Tron Legacy', projekter fra Jerry Bruckheimer, McG's '20,000 Leagues Under the Sea', fortsætelser til 'Toy Story' og 'Biler', samt 'Prinsessen og Frøen'.
 
Bob Iger takkede simpelthen Cook for hans 'enorme lidenskab for Disney.'

'På vegne af alle i Disney, ønsker vi ham det bedste med alt hvad fremtiden har at byde på', udtalte Iger.
 
Klide: variety.com
 

 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney indgår aftale med DreamWorks

Fremover skal Disney stå for distributionen og markedsføringen af de 6 - 7 live-actionfilm der årligt udkommer fra Steven Spielberg's DreamWorks.

Disney-chef Bob Iger får 286 mio. kr. i bonus

The Walt Disney Company's øverste chef modtager rekordhøj bonus for regnskabsåret 2008. Og det er på trods af, at Bob Iger har vist tilbageholdenhed og sagt nej til over 13 mio. kr. ekstra han kunne have gjort krav på.

Wall-E vil vinde Oscar for Bedste Film

Det er aldrig lykkedes en animeret film at vinde en Oscar for Bedste Film. Nu gør Wall-E forsøget der kun tidligere er blevet forsøgt af Skønheden & Udyret i 1991.

Disney forbyder rygning i film

Walt Disney har taget en kold tyrker, og vil fremover ikke tillade rygning i deres film.

Bob Igers løn steg til 140 mio. kr.

Efter et umådelig godt år for Walt Disney Company's økonomi, er lønnen til firmaets øverste chef blevet hævet betydeligt.

5 tips fra Bob Iger

Disney's øverste chef, Bob Iger, giver her et lille indblik i hvordan han styrer verdens næststørste underholdningsvirksomhed.