Endnu en ny plakat til Disney's 'Prinsessen og Frøen'

Nyheder
Både en ny trailer og en splinterny plakat er blevet offentliggjort for Disney's næste håndtegnede film.
 
Walt Disney Pictures har udsendt en ny plakat til deres kommende tegnefilm Prinsessen og Frøen.
 
Denne nye tegnefilm markerer Disneys tilbagevenden til traditionel håndtegnede film.
 
Se den gamle plakat herunder:
 
 
Prinsessen og Frøen handler om en smuk pige ved navn Tiana, en frøprins, som ønsker at blive menneske igen, og et skæbnebestemt kys, der ændrer begges liv for altid.
 
Filmen er instrueret af folkene bag Den Lille Havfrue og Aladdin, og musikken er komponeret af Randy Newman der også har lavet musik til Toy Story og Græsrødder.
 
Den nye plakat:
 
 
Filmen får premiere i Danmark d. 12 februar næste år.
 
Se den nyeste trailer her: http://www.youtube.com/watch?v=O8N-kIiELUA

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ny plakat for 'Prinsessen & Frøen'

For første gang i mange vender Disney ikke alene tilbage til håndtegnet animation, men også til de klassiske eventyr med prinser og prinsesser. 'Prinsessen & Frøen' får premiere til jul, og i går kom en ny filmplakat på gaden.

Mere nyt fra 'Tron Legacy'

En af Disney's helt store filmsatsninger i 2010 bliver Tron's (1982) prequel 'Tron Legacy'. Her kan du se den nyeste trailer, en række nyligt offentliggjorte fotos og den officielle filmplakat.

Første lange trailer for The Princess and the Frog

Både branchefolk og filmkritikere siger at denne film kan blive "vor tids vigtigste animationsfilm", og i går offentliggjorde Walt Disney Animation Studios en 2½ minutter lang trailer for The Princess and the Frog.

Nye billeder fra 'The Princess and the Frog'

Pixar-chef, John Lasseter, var forleden gæst i det amerikanske tv-program The View. Her viste han hidtil hemmeligholdte klip fra Disney's næste store animationssatsning, 'The Princess and the Frog'.

Ny plakat for The Princess and the Frog

Arbejdet med Walt Disney Animation Studios' næste "klassiker" skrider frem, og offentligheden får nu mulighed for at se noget af filmens artwork.

Et eventyr nærmer sig

Forventningerne til Disney's tilbagevenden til håndtegnet animation med filmen The Princess and the Frog er skyhøje. Og nu er det endelig muligt at få en forsmag på hvad der venter os i 2009.