Disney Channel mest sete i USA

Nyheder
2007 blev i særdeleshed Disney Channel's år. Især de to kæmpesucceser, 'High School Musical' og 'Hannah Montana' blev grunden til, at kabel-TV-kanalen var den mest sete i USA.
[120,150] Nielsen Media Research offentliggjorde i torsdags en rapport, der viste at Disney Channel satte ny rekord, med sine massive seertal i 2007. I gennemsnit tunede 2,7 mio. amerikanere ind på Disney Channel. Og dette er det højeste tal nogensinde for en kabel-TV-station. Nummer to blev 'USA Network' med kun 15.000 færre seere. [122,225] Historien om Miley Stewart (spillet af Miley Cyrus) der lever et dobbeltliv som almindelig skolepige og kæmpe popstjerne i serien 'Hannah Montana', er fejet hen over amerika og har revet samtlige teenagere med sig. Disney planlagde at sende den unge TV-stjerne på en rigtig koncertturné, og indtil videre er samtlige koncerter i mere end 25 byer udsolgt. De nye Hannah Montana-dukker sælger nu bedre end Barbie og Bratz og i 2008 udkommer der en film baseret på serien. [121,200] Men et endnu større hit har været filmene 'High School Musical 1 & 2'. Og især 2'eren har slået alle rekorder. Til premieren på 'High School Musical 2' var blandt andet Wal-Mart og Honda eksklusive sponsorere og mere end 17,2 mio. amerikanere fulgte med på skærmen, det højeste tal i kabel-TV's historie. Hver 20. amerikaner så filmen og 4 ud af 10 børn i alderen 6 - 11 år kiggede med, viser rapporten fra Nielsen Media Research. Og Disney har selvfølgelig udnyttet denne succes. Live shows har hevet flere folk ind i Disney's parker i USA og Apple solgte filmen, som en af de første, i deres online film-butik, iTunes. " 'High School Musical' er et godt eksempel på, hvordan vi kan tage et Disney Channel Original Movie hit, som vores seere elsker, og bruge det i hele vores Disney-virksomhed," siger Adam Sanderson, senior vice-præsident for Disney-ABC Cable Networks Group. Kilde: MediaPost

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney's tv i 2010

Et lille kig på hvilke serier der kommer på Disney Channel og Disney XD i 2010. Et år som bl.a. byder på den uigenkaldeligt sidste sæson af 'Hannah Montana', nye afsnit af 'JONAS', 'Sonny's Chance' og 'Aaron Stone' samt helt nye serier.

Disney Channel klar med fortsættelser

Miley Cyrus er endnu ikke helt færdig med at hitte på Disney Channel. Stjernen har sagt 'ja' til en fjerde og sidste sæson af 'Hannah Montana'. Også 'Camp Rock' og 'High School Musical'-fortsættelser er blevet offentliggjort.

Disney fortsætter med Hannah Montana

Det skulle have sluttet med sæson 3 og filmen, men Disney Channel har valgt at forsætte Hannah Montana med en 4. sæson og har samtidig annonceret to spritnye serier.

Miley Cyrus må ikke flytte hjemmefra

Hannah Montana-stjernen Miley Cyrus vil gerne flytte hjemmefra. Men hendes forældre mener ikke at den 16-årige pige er klar til selvstændigheden.

Disney starter tv-kanal i Rusland

Efter mange års strabadser er det omsider lykkedes The Walt Disney Company at bryde igennem til det enorme russiske marked. En ny 24-timers Disney-kanal er på vej.

Obama-døtre med i Hannah Montana

Barack Obamas to døtre er blevet spurgt om at deltage i tv-showet, Hannah Montana, på Disney Channel.