Mandy Moore lægger stemme til 'Rapunzel'

Nyheder
Mandy Moore har givet Empire en opdatering på Disney's første 3D-musical 'Rapunzel'.
Mandy Moore har givet Empire en opdatering på Disney's første 3D-musical 'Rapunzel'.
 
Skuespilleren, sangeren og designeren, Mandy Moore, som allerede er godt i gang med filmen 'Swinging with the Finkels', fortalte at hun så småt har begyndt arbejdet på Disney's Rapunzel, hvor hun laver stemmen til hovedrollen. 'Jeg er begyndt på Rapunzel, men jeg vil lave det meste af arbejdet, når jeg er færdig med 'Swinging with the Finkels,' sagde Mandy Moore til Empire.

Mandy Moore
 
Men hvad kan man forvente af den langhårede prinsesse? 'Hun er på en måde indbegrebet af en Disney heltinde. Hun er moderne, og en ganske nysgerrig pige,' sagde Moore og fortsatte.
'Hun er blevet holdt inde i sin egen verden, og er ivrig efter at finde en vej ud til den verden, hun er blevet holdt væk fra i så mange år.'
 
Til sidst fortalte Moore 'Jeg føler mig beæret over at være i et så godt selskab. At være en Disney prinsesse er en hver piges ultimative drøm.' 
 
Kilde: empireonline.com
 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Fra 'Rapunzel' til 'Filtret'

Der har været snak om at den kommende tegnefilm Rapunzel skulle have en ny titel. Og nu er den nye titel blevet afsløret på Facebook.

Snedronningen er igen død

Det ligner efterhånden den umulige film for Disney. I de sidste 80 år har Disney-studierne forsøgt at søsætte en eventyrfilm baseret på det danske eventyr Snedronningen. Men nu er The Snow Queen - igenigen - blevet skrottet.

Rapunzel får navneskift

Eventyret om pigen med det laaaange gyldne år får snart premiere som Disney-tegnefilm. Men selvom filmen er halvvejs i produktionen, skal filmens titel nu ændres. Og Disney har flere bud.

Skuespillere fundet til Disney's nye Beatles-film

Skuespillerne der skal spille de fire Beatles, i The Walt Disney Studios' 3D-genindspiling af 'Yellow Submarine', er nu blevet fundet.

Nyt billede fra 'Rapunzel'

Disney har afsløret et nyt billede fra deres kommende computer-film 'Rapunzel'.

Donna Murphy i 'Rapunzel'

Tony Award vindende skuespillerinde, Donna Murphy, er nu kommet på rollelisten til Disney's klassiker 'Rapunzel'.