Disney starter skræmmende film-selskab

Nyheder
Et nyt produktions-selskab under Disney-banneret har set dagens lys. "Disney Double Dare You" skal fremover skabe korte og lange animerede film fyldt med gys, uhygge og spænding.
Et nyt produktions-selskab under Disney-banneret har set dagens lys. "Disney Double Dare You" skal fremover skabe korte og lange animerede film fyldt med gys, uhygge og spænding.


Under den nyligt afsluttede Disney-messe, D23 Expo, i Californien, blev det meddelt at The Walt Disney Company hev filminstruktøren Guillermo del Toro ('Pan's Labyrint', 'Hobbitten') ombord i nyt filmselskab. Produktionsenheden 'Disney Double Dare You' skal fremover lave gyserfilm til alle aldre. Både små "søde" skrækfilm for de yngste samt reel uhygge for de voksne skal fremover udgå fra firmaet. Alle film vil være animerede - enten computeranimerede, håndtegnede eller stop-motion (dukkefilm). Og Guillermo vil have en finger med i alle produktioner, eftersom han bliver divisionens faste leder og supervisor.


Guillermo del Toro (til højre) under indspilningerne af 'Pan's Labyrint'

Guillermo del Toro har selv været med til at udvikle hele konceptet samt firmaets logo. Han vil også selv instruere flere af filmene. Første film fra "Disney Double Dare You" bliver 'Trollhunters' som er en original Guillermo-historie og også bliver produceret af manden selv.

Del Toro siger selv om projektet: "Som instruktør elsker jeg, at tage mit publikum med ind i fantastiske verdener og samtidig udsætte dem for nogle nervepirrende øjeblikke undervejs. Jeg er stor fan af Disney's evne til at skabe uhygge og uforglemmelige skurke. Den tradition håber jeg, at jeg kan fortsætte med dette projekt. Jeg ser frem til at komme med helt nye, originale idéer der kan føre Disney-film i en helt ny retning - jeg har allerede en lang række spændende storyboards på min væg på kontoret."Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

'The Lone Ranger' får premieredato

Disney har nu offenliggjort hvornår deres kommende film 'The Lone Ranger', med Johnny Depp på rollelisten, rammer de amerikanske biografer.

Disney-kortfilm "La Luna" får sin første plakat

Kortfilmen "La Luna", som bliver vist sammen med "Biler 2" havde verdenspremiere i går. Her kan du se den første plakat.

Første billede fra "Brave" - Pixars næste film

Det er endnu ikke meget vi har set til den kommende eventyrfilmen "Brave". Pixar Animation Studios bevæger sig nu ind på Disney's territorium med en klassisk prinsessefortælling, men med det sædvanlige Pixarske twist. Her kan du se det allerførste officielle billede fra filmen der viser prinsessen Merida i fuld aktion.

Nye billeder fra 'Narnia 3' og 'Prince of Persia'

Nu er der kommet helt nye billeder til en kommende Disney-film - og en film der ikke længere er medlem af "Disney-familien".

'The Last Song' trailer

Så har Disney/Touchstone frigivet traileren til Miley Cyrus' nye film "The Last Song".

'Et Juleeventyr' for skræmmende for amerikanerne

Disney's nye julefilm 'A Christmas Carol' er hidtil blevet præsenteret som et humoristisk juleeventyr med en veloplagt Jim Carrey i hovedrollen. Men det er den i virkeligheden ikke.