Fluppy Dogs

Baggrund
Ovepå Disney's succes med Bubbi Bjørnene, var Disney på udkig efter et nyt hit, som også kunne blive vist på Disney Channel. Derfor blev Fluppy Dogs udviklet - dog uden succes.

Disney havde i 1985 haft stor succes med serien "The Adventures of the Gummi Bears" ("Bubbi Bjørnene"), og de ledte nu efter en ny serie de kunne vise i forlængelse af serien i det tidsrum, der blev kaldt Disney Afternoon på amerikansk tv.
 
Derfor blev en ny franchise udviklet, og denne serie fik navnet "Fluppy Dogs".

 
Inden serien overhovedet var blevet produceret, blev der lavet en masse merchandise i form af bøger og bamser.
 
Fluppy Dog bamser
 
I bøgerne, som henvendte sig til små piger, kunne man følge 6 små, farverige hunde, med hver deres personlighed:
 

   

Brave Flup             Shy Flup
 

  

Cuddle Flup          Silly Flup
 

  

Fanci Flup           Cool Flup
 
Nu skulle Disney så igang med at producere en tv-serie over disse figurer. Dog ville de gerne have, at serien skulle appellere til både drenge og piger, og derfor blev konceptet og hundenes udseende lavet om.
Disney mente dog, at man lige skulle stikke en finger i jorden, for at se om serien ville blive en succes, og derfor startede de med at producere en 1-times lang film med titlen "Fluppy Dogs", der så skulle fungere som seriens pilot-afsnit.
 
"Fluppy Dogs"-filmen fik premiere på Disney Channel i november 1986.

 
Filmen handlede om fem talende hunde fra en anden verden, der drager ud på eventyr med en magisk nøgle, der kan åbne skjulte døre til andre verdener. De havner på jorden, hvor de bliver fanget af en hundefanger. Her bliver den ene af hundende (Stanley), adopteret af en mor, der giver hunden til sin søn Jamie.
Jamie opdager hurtigt, at hunden kan snakke, og han vil hjælpe hunden Stanley med få sine venner ud af hundekennelen og tilbage til deres egen verden. Undervejs får han hjælp af sin nabo Claire og af det dinosaur-lignende væsen Columbos.
De får dog en forhindring undervejs, da den onde millionær Wagstaff vil fange de talende hunde, for at få dem hjem i sin samling af eksotiske og sjældne dyr.
 
"Fluppy Dogs" blev dog ingen succes, og produktionen af serien blev aflyst, og hele projektet blev droppet.
Filmen blev vist igen i USA på Disney Channel i 1996 og 1997 i programmet "Magical World of Disney", men er aldrig siden blevet genudsendt.
 
I filmen kan man se følgende figurer:
 
Jamie
 
 
Stanley
 
 
Tippi
 
Bink
 
Ozzie
 
Dink
 
Claire
 
Jamies mor Mrs. Bingham
 
Columbos
 
Skurken Wagstaff
 
Wagstaffs butler Mr. Hamish
 
Wagstaffs slange Lucy
 
 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

El Capitan Theatre

El Capitan Theatre er en Disney-ejet biograf i Hollywood, der har en lidt omtumlet fortid, og i dag står som en af de ikoniske bygninger på Hollywood Boulevard.

Disney Channel lancerer dansk udgave af "As The Bell Rings"

Disney Channel Scandinavia har udpeget det danske produktionsselskab Nobody til at udvikle et skandinavisk format af en sitcom kaldet 'Når Klokken Ringer'.

Luftens Helte

Luftens Helte (TaleSpin) var en animeret serie skabt af The Walt Disney Company, og var Disneys 6. tegnefilmsserie og er fra 1990 og kørte i 2 sæsoner til 1992 og bestod af 65 afsnit.

The Muppet Show

Hele Jim Hensons Muppet-univers startede i 1955 med ”Sam and Friends”, men tog først for alvor verden med storm i 1976, da ”The Muppet Show” fik premiere.

Jim Henson - legebarn og legende

I 2004 købte The Walt Disney Company rettighederne til Muppet-franchisen, som oprindeligt blev skabt af Jim Henson. Han var et legebarn med mange idéer, som han meget målbevidst fik ført ud i livet.

Rip, Rap & Rup på Eventyr

Rip, Rap & Rup på Eventyr var Disney's tredje animerede tv-serie og blev hurtigt en seerfavorit, også her i Danmark. Her kan du læse mere om serien og figurene.