'Et Juleeventyr' for skræmmende for amerikanerne

Nyheder
Disney's nye julefilm 'A Christmas Carol' er hidtil blevet præsenteret som et humoristisk juleeventyr med en veloplagt Jim Carrey i hovedrollen. Men det er den i virkeligheden ikke.
Disney's nye julefilm 'A Christmas Carol' er hidtil blevet præsenteret som et humoristisk juleeventyr med en veloplagt Jim Carrey i hovedrollen. Men det er den i virkeligheden ikke.


I USA har Disney besøgt 40 byer med en stor udstilling om deres nyeste filmsatsning 'A Christmas Carol' ('Et Juleeventyr'). Og udover at se kostumer, artwork, rekvisitter og legetøj, kan udstillingens gæster også se over halvdelen af filmen før alle andre i en oppustelig biografsal. Mange amerikanere havde allerede set den morsomme trailer for filmen på tv eller i deres lokale biograf, og de regnede med at få sig et godt grin, da de gik ind i udstillingsteltet for at se snig-forevisningen. Men de fik sig noget af en overraskelse, da det gik op for gæsterne (og især deres små medbragte børn) at 'Et Juleeventyr' var betydelig mere uhyggelig end Disney's reklamefolk havde lagt op til.

Og prøv at læg mærke til forskellen på, hvordan Disney har skruet den amerikanske trailer sammen med sjove fald-på-halen-sekvenser i den amerikanske trailer:


... i modsætning til fx den japanske trailer der bruger meget mere tid på uhyggen, de skræmmende genfærd og hele historien om Scrooge's juleeventyr:


Her i Danmark er vi også blevet skånet for de mest uhyggelige elementer. Se traileren der for øjeblikket bl.a. bliver vist i biograferne foran Pixar's 'Op' her.

Tilsyneladende er både amerikanerne og danskerne enten for lette at skræmme eller for nemme at narre. Hvor skræmmende 'Et Juleeventyr' egentlig er, må vi vente til premieren den 6. november for at finde ud af.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Nye billeder fra 'Narnia 3' og 'Prince of Persia'

Nu er der kommet helt nye billeder til en kommende Disney-film - og en film der ikke længere er medlem af "Disney-familien".

'The Last Song' trailer

Så har Disney/Touchstone frigivet traileren til Miley Cyrus' nye film "The Last Song".

Anmeldelse: A Christmas Carol

Disney's fortolkning af Charles Dickens klassiske juleeventyr, har været en økonomisk succes, selvom anmelderne kun har været i moderat gavehumør. Se filmens anmeldelser her.

6 klip fra 'A Chistmas Carol'

Der er nu blevet fundet 6 små klip fra filmen 'A Christmas Carol', med Jim Carrey i hovedrollen.

Plakater til 'Et Juleeventyr'

Disney's store julesatsning bliver i år 'Et Juleeventyr' med Jim Carrey i hovedrollen. Her kan ses et par nye plakater.

Første plakat til 'A Christmas Carol'

Nu er den første officielle filmplakat til Disney's Jim Carrey-film 'A Christmas Carol' på nettet.