Trailer til 'Prince of Persia: The Sands of Time'

Nyheder
Walt Disney Pictures har frigivet den første trailer til "Prince of Persia: The Sands of Time", der får premiere i de danske biografer d. 13. juli 2010.
Til sommer næste år, kan vi sætte os ind i biografens mørke og se Walt Disney Pictures' og Jerry Bruckheimers kommende stort anlagte eventyr-film "Prince of Persia: The Sands of Time", når filmen får premiere d. 13. juli.
 
Nu har Walt Disney Pictures frigivet den første trailer til filmen.
  
 
I filmen vil man kunne opleve Jake Gyllenhaal som Prins Dastan, der skal forhindre Tidens Sand i at havne i hænderne på en ond adelsmand. Tidens Sand har nemlig den magiske evne, at kunne skrue tiden tilbage, og gøre dens ejermand i stand til at herske over verden. På den farefulde færd får Prins Dastan hjælp af Prinsesse Tamina (spillet af Gemma Arterton).
 
Jake Gyllenhaal som Prins Dastan
 
Filmen, som Disney regner med vil blive den første i en serie af film, bliver instrueret af Mike Newell, der tidligere har instrueret så forskellige film som "Harry Potter og Flammernes Pokal", "Mona Lisa Smile", "Donnie Brasco" og "Fire Bryllupper og en Begravelse".
Instruktøren Mike Newell

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Prince of Persia-trailer

Da Disney valgte at opgive Narnia-produktionerne efter kun to film, satte filmselskabet deres lid til Prince of Persia. Forventningerne er tårnhøje. Se den første lange trailer her.

Trailer til "The Sorcerer's Apprentice"

Nu har Walt Disney Pictures frigivet den første trailer til deres kommende stort opsatte eventyrfilm "The Sorcerer's Apprentice".

Nye billeder fra 'Narnia 3' og 'Prince of Persia'

Nu er der kommet helt nye billeder til en kommende Disney-film - og en film der ikke længere er medlem af "Disney-familien".

'G-Force' slår 'Harry Potter'

På premieredagen for Disney's nyeste familiefilm, 'G-Force', fik 'Harry Potter og Halvblodsprinsen' meget overraskende økonomisk baghjul af den undertippede Disney/Bruckheimer-film.

Bruckheimer fortæller om 'Pirates 4'

Den travle filmmagiker har for nylig talt ud om flere af hans kommende produktioner som fx 'The Lone Ranger' og den fjerde 'Pirates of the Caribbean'.

Trailer til Disney/Bruckheimer's G-Force

2008 har været året, hvor Walt Disney Pictures har satset massivt på film med talende dyr. Og her på årets sidste dag offentliggøres den første trailer til den kommende G-Force om en gruppe CIA-gnavere.