Kina siger OK for en Disney-park i Shanghai

Nyheder
Disney's planer om at bygge et Disneyland i Shanghai, har nu fået grønt lys fra Beijing.
Disney's planer om at bygge et Disneyland i Shanghai, har nu fået grønt lys fra Beijing.
 
Statens godkendelse tillader at Disney kan bevæge sig fremad i retning mod en endelig aftale, sammen med Kina, om at opføre og drive parken i landets største by og begynde det indledende udviklingsarbejde i byens Pudong region.
 
"Kina er et af de mest dynamiske, spændende og vigtige lande i verden, og denne godkendelse er en meget vigtig milepæl for The Walt Disney Company", udtalte Bob Iger.

På det asiatiske kontinent har Disney allerede de to parker Hong Kong Disneyland på Lantau Island, og Tokyo Disneyland i Japan. Hvilket gør Shanghai Disneyland til den tredje Disney-park i Asien.
Minnie, Fedtmule og Mickey Mouse i en parade i Hong Kong Disneyland.
 
Medier har tidligere rapporteret, at Shanghai Disneyland vil være otte gange større end parken i Hong Kong og vil omfatte hoteller og shopping områder. Projektet skulle gerne være færdigt i 2014.
 
Kilde: variety.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Shanghai Disney Resort åbner til sommer

Oprindeligt var planen at Shanghai Disney Resort skulle åbne i slutningen af 2015, men åbningen blev udskudt på ubestemt tid. Men nu har Disney fastlagt en dato for åbningen af deres næste park.

Disneyland har diamantjubilæum

Disneyland i Anaheim i Californien kan i år fejre sit 60 års jubilæum hvilket bliver fejret med en ny parade, et opgraderet fyrværkerishow og andre ændringer, som embedsmænd for parkerne beskriver som "forbløffende".

Nyt om Disneys 'Haunted Mansion'-film

Tilbage i 2003 forsøgte Disney at lave forlystelsen Haunted Mansion om til en spillefilm, med Eddie Murphy i hovedrollen. Filmen blev dog ikke nogen succes, så Disney besluttede sig for at prøve igen. Men først nu kommer der nyt om projektet.

Endnu en Disney-forlystelse går til filmen

Pirates of the Caribbean, Haunted Mansion og Country Bears er alt sammen forlystelser fra Disneys temaparker, der siden hen har lagt baggrund for en række film med de samme navne. Nu skal endnu en forlystelse fra Disneyland laves om til en film.

OVERBLIK: Disney's parker verden over

The Walt Disney Company ejer og opererer 12 forlystelsesparker på tre kontinenter. Har du styr på hvilke og hvor? Få overblikket her.

Disney nærmer sig temapark i Shanghai

Planerne om en Disneyland park i Shanghai, går fremad.