Tim Burton's plakater til 'Alice i Eventyrland'

Nyheder
Mens 'Et Juleeventyr' og 'Op' kører i de danske biografer er Disney godt i gang med at gøre reklame for en af deres fremtidige film. En række nye flotte plakater for Tim Burton's 'Alice in Wonderland' er sendt på gaden.
Mens 'Et Juleeventyr' og 'Op' kører i de danske biografer er Disney godt i gang med at gøre reklame for en af deres fremtidige film. En række nye flotte plakater for Tim Burton's 'Alice in Wonderland' er sendt på gaden.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Endnu en tur gennem kaninhullet

Disney's opfølger til 1951-tegnefilmen 'Alice i Eventyrland' er lavet som live action-film og instrueret af Tim Burton med Johnny Depp som den altoverskyggende frontfigur. Nu kommer den første lange trailer til 'Alice in Wonderland' - og det lader til at blive en hæsblæsende tur gennem kaninhullet. Se traileren her.

Trailer for 'Alice i Eventyrland'

Efter en række pirrende still-billeder og en lokkende Johnny Depp-plakat er der nu omsider røget en trailer på nettet. Se den her.

Første plakat til Burtons 'Alice in Wonderland'

I Disney's nye version af 'Alice i Eventyrland' bliver Alice åbenbart overskygget af en anden af filmens karakterer. Den første filmplakat har i hvert fald udelukkende plads til Johnny Depp.

Smugkig på Burton's 'Alice i Eventyrland'

I Disney's nye fan-magasin kan man i det netop udkomne eksemplar se de første officielle fotos og billeder af artwork fra Disney's Tim Burton-instruerede 'Alice i Eventyrland'.

Christopher Lee i Alice i Eventyrland

Christopher Lee og Alan Rickman føjesnu til den i forvejen imponerende rolleliste til Tim Burton's Disney-remake af Alice i Eventyrland.

Disney's største plakat-kunstner død

Netop afdøde John Alvin leverede plakatkunst til nogle af Disney's mest elskede filmperler.