Johnny Depp i 'Pirates 4'

Nyheder
Nu er det omsider blevet bekræftet at Disney indspiller den fjerde film i rækken af 'Pirates of the Caribbean'. Og selvom flere af de velkendte skuespillere ikke vil være med i næste film, er Johnny Depp stadig ombord. Men det har ikke været billigt.
Nu er det omsider blevet bekræftet at Disney indspiller den fjerde film i rækken af 'Pirates of the Caribbean'. Og selvom flere af de velkendte skuespillere ikke vil være med i næste film, er Johnny Depp stadig ombord. Men det har ikke været billigt.Efter fyringen af af Walt Disney Studios' formand, Dick Cook, udtalte Johnny Depp, at hans entusiasme for at medvirke i endnu en 'Pirates'-film var lunken. Men Disney har åbenbart fået gang i kedlerne hos superstjernen der nu officielt er på rollelisten til 'Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides'.

Men Walt Disney Studios har måtte hoste op med de store summer for at få Depp til at underskrive en kontrakt. 168 mio. kroner får "Captajn Jack Sparrow" for endnu engang at sætte sejl mod nye eventyr.

Depp må denne gang stå uden både Orlando Bloom og Kierra Knightley der begge har takket nej til endnu en piratfilm.

De første tre 'Pirates'-film har på verdensplan indtjent over 13 mia. kroner (se liste over Disney's mest indbringende film). 'Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides' bliver instrueret af Rob Marshall og forventes at få premiere i 2011.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

'Pirates of the Caribbean 5' er færdigskrevet

Manuskriptet til 'Pirates of the Caribbean 5' er blevet færdigskrevet og accepteret af Disney og producent Jerry Bruckheimer - Johnny Depp er dog endnu ikke ombord.

Pirat-legetøj skovler penge ind til Disney

"Pirates of the Caribbean"-filmene tjener ikke kun penge i biografer og på DVD'er. Siden den første film så dagens lys i 2003 har Disney's pirat-univers været en sand guldmine. Salg af "Pirates"-merchandise har nu rundet 8,6 milliarder kroner.

Johnny Depp er frisk på endnu et pirateventyr

Johnny Depp fortæller nu at han er villig til at lave endnu film som sørøveren kaptajn Jack Sparrow.

Rob Marshall instruktør på "Pirates of the Caribbean 4"?

Ifølge kilder skulle Disney nu have fundet deres instruktør til "Pirates of the Caribbean 4", nemlig Rob Marshall.

Bruckheimer fortæller om 'Pirates 4'

Den travle filmmagiker har for nylig talt ud om flere af hans kommende produktioner som fx 'The Lone Ranger' og den fjerde 'Pirates of the Caribbean'.

Pirates 4 indspilles næste år

Trilogien med Jack Sparrow i front skal fortsættes med mindst én film mere. Og ifølge rygterne starter indspillingerne næste år og med premiere i 2011.