Klip fra 'Prinsessen og Frøen'

Nyheder
Der er nu blevet fundet 5 små klip fra Disney meget ventede klassiker 'Prinsessen og Frøen', og disse klip kan ses her.
Der er nu blevet fundet 5 små klip fra Disney meget ventede klassiker 'Prinsessen og Frøen', og disse klip kan ses her:

 
 
 
På næste onsdag får filmen premiere i New York City og Los Angeles. Herefter kommer den nationale premiere over hele USA den 11. december. Vi danskere må vente til 12. februar med at se Disney's tilbagevenden til den håndtegnede tegnefilm.
 
 
 
'Prinsessen og Frøen' er instueret af John Musker og Ron Clements ('Den Lille Havfrue', 'Aladdin' og 'Herkules'), musikken og sangene er skrevet af Randy Newman ('Toy Story' og 'Græsrødder').
 
 


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Den sidste top secret tour om 'Prinsessen og Frøen'

Disney Channel i USA har nu givet deres seere et sidste kig omme bag kulisserne på 'Prinsessen og Frøen', inden den kommer i biograferne landet over.

Endnu en Top secret tour om 'Prinsessen og Frøen'

Disney Channel i USA har nu givet deres seere endnu et kig bag kulisserne på den kommende klassiker 'Prinsessen og Frøen'.

Et fem minutters klip fra 'Prinsessen og Frøen'

Disney har nu offentliggjort de første fem minutter til den meget omtalte film 'Prinsessen og Frøen'.

Top secret tour om 'Prinsessen og Frøen'

Disney Channel i USA har nu givet deres seere endnu et lille kig bag kulisserne på 'Prinsessen og Frøen'. Disse klip er nu kommet til YouTube og kan ses her.

Bag om 'Prinsessen og Frøen' klip

Inde på 'Prinsessen og Frøen's officielle amerikanske hjemmeside kan man finde diverse klip om filmen. Disse klip er nu kommet til youtube, og kan ses her.

Nyt 'Prinsessen og Frøen' materiale

Der er nu blevet fundet to nye klip fra Disney's næste klassiker 'Prinsessen og Frøen', der indtil videre har været bedst kendt under navnet 'The Princess and the Frog'.