Cinderella Castle Royal Suite

Baggrund
I 'Magic Kingdom' i Walt Disney World, Florida, kan ægte Disney-fans være heldig at få opfyldt deres hedeste ønske. At overnatte i selveste den royale suite i Askepots slot, i parkens centrum.
I 'Magic Kingdom' i Walt Disney World, Florida, kan ægte Disney-fans være heldig at få opfyldt deres hedeste ønske. At overnatte i selveste den royale suite i Askepots slot, i parkens centrum. [252] Inden byggeriet med parken kom rigtig i gang, var det meningen at den ledige plads på 4. sal i slottet, skulle bruges til en lejlighed til Walt Disney, hvor han kunne arbejde og leve midt i parken. Walt døde dog, inden slottet stod færdigt. Og rummene har være brugt til opmagasinering af rekvisitter til parken. Indtil nu. I forbindelse med kampagnen 'The Year Of A Million Dreams' har Disney Imagineers bygget lejligheden om til en drømmesuite, som Askepots slot må se ud for de få privilligerede, der får sig en overnatning. [257] Ledelsen af The Walt Disney Company, så gerne at suiten blev brugt til at "fedte" lidt for stjerner de gerne vil have til at medvirke i deres film, eller højtstående forretningsfolk, der skal indgås aftaler med. Men ledelsen af Disney Park & Resorts vil fortsætte med at tilbyde suiten til heldige besøgende, og på den måde trække flere folk til parken. [256] Hver dag bliver hundredevis af gæster i Walt Disney World prikket på skulderen af 'The Dream Squad' der uddeler fribilletter til shows, gratis måltider på restauranter, kostumer, specielle foto-muligheder, backstageture eller limited edition souvenirs. Men den største gave af dem alle er den daglige uddeling af en overnatning i Askepots slot. Vinderne bliver udvalgt af computere ved de enkelte forlystelser, der tilfældigt udpeger et sæde i en tilfældig vogn. Denne person bliver så kørt tilbage til sit hotel, for at pakke sine, og eventuelle families, kufferter. [255] Ved overnatning i suiten har man sin egen skjulte elevator, der transporterer dig direkte ned i parken. Du får lov til at gå rundt i parken før den åbner for offentligheden, så du kan føle at du ejer stedet. Du har din egen butler døgnet rundt med tilhørende room-service. Og hvis du vælger at spise gratis middag i en af parkens restauranter, bliver det med tilhørende fanfare af 20 middelalderlignende riddere. Derudover får du tildelt en speciel balkon med en fantastisk udsigt over paraden. [254] I suiten er der ikke falsk guldmaling, Det er rent faktisk 18-karat guld. Lagnerne er af den dyreste silke, og rummene er fyldte med dyre klenodier som en 100.000 kr. juvelbesat glassko. Et af de to fladskærme i suiten kan forvandle sig til et magisk spejl, og til DVD-afspillerne følger selvfølgelig et bibliotek med den komplette samling af samtlige Disney-film. Og sidst men ikke mindst er der gratis telefon til hele verden. [253] 'The Year Of A Million Dreams' kampagnen skulle have sluttet d. 31. december, men det er blevet besluttet at fortsætte den i resten af 2008. Her kan du se en officiel video af suiten:

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

OVERBLIK: Disney's parker verden over

The Walt Disney Company ejer og opererer 12 forlystelsesparker på tre kontinenter. Har du styr på hvilke og hvor? Få overblikket her.

Oplev virkelighedens slot fra Skønheden & Udyret

Udyrets slot, hvor Belle bliver holdt fanget og til sidst forelsker sig den forvandlede prins, bliver netop nu bygget i en vaskeægte version man kan tage og føle på. I Walt Disney World vil man snart kunne spise og danse i Udyrets slot. Her kan du se foto og video af byggeriet.

Sådan har du aldrig set et slideshow før!

Disney overraskede alle, da de i onsdags havde premiere på deres nye aftenshow i Disneyland: "The Magic, the Memories and You". Folk troede, at de blot skulle se et slideshow med fotos projekteret op på Askepot-slottet. Når du ser denne video, vil du forstå, hvorfor klapsalverne fortsatte i over 10 minutter.

De syv små dværge skal gøre Fantasyland endnu mere fantastisk

I nat afslørede Disney deres ambitiøse planer for et nyt og forbedret Fantasyland i Walt Disney World i Florida. Park-udvidelsen til flere hundrede millioner kroner vil bl.a. indeholde en rutjsebanetur gennem de syv små dværges diamantmine.

VIDEO: Disney-jul verden over

Julesæsonen er skudt i gang. Og Disney er mestre i at gøre denne højtid ekstra magisk. Her er en samling videoer der tager dig jorden rundt og viser, hvordan Disneys forlystelsesparker fejrer jul.

Disney vil indsamle dine minder

Hvis du har fotos, videooptagelser eller bare gode historier fra dine oplevelser i Disneyland eller Walt Disney World, så vil Disney meget gerne have fingre i dem. I torsdags lancerede de et stort website der skal indsamle de bedste Disney-park-minder.