The Muppets fortolker Queen

Nyheder
Muppet Studios har udgivet en ny video, hvor de kendte dukker fortolker et kendt Queen nummer.
De kendte figurer fra Muppet-universet kan nu ses i en ny musikvideo, der er udgivet på YouTube.
 
I videoen, der er udgivet under brugernavnet Muppet Studio, kan man se mange af de kendte dukker optræde med deres helt egen, lidt specielle, fortolkning af Queens klassiker "Bohemian Rhapsody".
 
 
Udover nyheden om den nye Muppet-video, så er det også blevet offentliggjort, at Kermit her inden jul vil udgive en single. På denne single vil han synge duet med Disney-stjernen Tiffany Thornton. Nummeret, der hedder "I Believe" bliver udgivet igennem Walt Disney Records d. 8. december. Musikvideoen til sangen får premiere på den amerikanske Disney Channel d. 4. december.
 
Tiffany Thornton har man tidligere kunne se i Disney-serier som "Hannah Montana", "Wizards of Waverly Place" og "Sonny with a Chance".
 
Tiffany Thornton og Kermit

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Muppets beskyldes for at være venstreorienteret propaganda

Amerikanerne strømmer ind for at se ’The Muppets’, men nu er filmen under angreb for at være venstreorienteret propaganda.

Dugfriske klip til 'The Muppets'

Disney har nu frigivet helt nye klip til den kommende film 'The Muppets'.

Nye billeder fra 'The Muppets'

De sjove, skøre og charmerende mupper er tilbage i en ny familiefilm, og nu er der blevet frigivet en række nye billeder af mupperne.

Logo til The Muppets' come-back film vises frem

Efter en tid i glemmebogen er Disney nu klar til at bringe The Muppets tilbage på den røde løber. Her kan du se logoet til den kommende film om de energiske dukker.

Amy Adams møder måske The Muppets

Skuespillerinde Amy Adams, og kollegerne Chris Cooper og Rashida Jones, er alle i forhandlinger om at blive en del af The Muppets nyeste film.

"The Muppet Movie" skal bevares

"The Muppet Movie" er kommet i fint selskab, da den er blevet udvalgt af National Film Registry til at være bevaringsværdig.
Tags
Muppets Queen