Miley Cyrus for sexet til Disney

Nyheder
Den kun 17-årige superstjerne Miley Cyrus, kan gå hen og blive en torn i øjet på The Walt Disney Company der har måtte kæmpe med hendes alt for sexede image.
Den kun 17-årige superstjerne Miley Cyrus, kan gå hen og blive en torn i øjet på The Walt Disney Company der har måtte kæmpe med hendes "for sexede image".

Private fotos af Miley Cyrus som blev hacket fra hendes computer.

Miley Cyrus er ikke længere den uskyldige lille pige der som 14-årig fik rollen som Hannah Montana i Disney Channel-serien af samme navn. Mileys og 'Hannah Montana's gigantiske popularitet overrumblede Disney's ledelse og skabte en flodbølge af indtægter fra tv, film, koncerter, CD'er, DVD'er, legetøj etc. Og Disney udtalte, at Miley Cyrus var deres største trækplaster for børn, tweens og teenagere i mange år. Det var sikkert også en af grundende til, at Miley Cyrus fik æren af, at lægge stemme til Penny i den animerede "klassiker" fra sidste år 'Bolt'.

Miley Cyrus i et interview om sin stemmerolle i 
Disneys animationsfilm 'Bolt'.

Men efterhånden som Miley voksede sig større på stjernehimlen blev hun også ældre - og mere vovet. Miley Cyrus begyndte at betræde røde løbere over hele verden til både Golden Globe, Oscar, VH1, MTV og Grammy-shows samtidig med, at hun spillede udsolgte koncerter på de største amerikanske stadions. Hun blev mere og mere selvstændig og begyndte at kæmpe med sin far og kollega, Billy Ray Cyrus, om lov til at flytte hjemmefra. Det nægtede farmand dog, så længe Miley endnu ikke var fyldt 18 år.

Men selvom Miley måtte forblive under fars tag, afholdt det hende ikke fra at posere på forsiderne af alverdens magasiner. Og især dette billede i Vanity Fair vakte postyr både på arbejdspladsen hos Disney og på hjemmefronten:


Miley Cyrus i en fotoserie til Vanity Fair, hvor hun kun er iklædt
et lagen.

Miley Cyrus var blevet et sexsymbol. Og det begyndte at genere Disneys ledelse. For uanset hvor mange penge hun skovlede hjem til virksomheden, så skulle hun stadig repræsentere det "Disneyske" image om rene familiedyder og stueren underholdning. Så da en 50-årig amerikansk mand begyndte at forfølge Miley og efterlade brugte kondomer udenfor hendes families hus - samtidig med at internettet svømmede over med hjemmesider der lokkede med "hotte", "sexede" og "næsten nøgne" billeder af Miley (i samme kategori som sexsymboler a la Angelina Jolie, Megan Fox og Paris Hilton) - så begyndte Disney at blive nervøse.

Miley Cyrus ved Oscar-uddelingen i Hollywood i 2009.

Miley Cyrus er simpelthen blevet FOR sexet til Disney. I hvert fald når hun ikke er ældre end 17 år. Derfor er der nu snak om, at nogle af Mileys kommende filmprojekter skal flyttes over til søsterselskabet Touchstone Pictures, der producerer Disneys mere voksenorienterede film der som regel er for uhyggelige, underlige, kontroversielle eller frække til Disney's uplettede navn. Et eksempel på dette er den kommende film 'The Last Song' (udkommer 2. april 2010), hvor Miley Cyrus spiller rollen som Veronica Miller. Filmen bliver ikke produceret under Walt Disney Pictures-banneret, men i stedet af det Disney-ejede Touchstone Pictures.

Miley Cyrus under indspilningerne til 'The Last Song'.

Playboy-kongen Hugh Hefner har offentligt budt Miley Cyrus velkommen i hans villa, når hun næste år fylder 18 år. Og med de let påklædte Miley-fotos der blev lækket på nettet af hackeren "TrainReq", har Hannah Montana-stjernen sværre og sværre ved at beholde sin uskyldige udstråling. Miley er blevet synonym med sex-søgninger på Google, og hun har måtte undskylde flere episoder, hvor "uheldige" billeder af hende er dukket op i offentligheden.

Her er en samling af de private billeder der blev hacket fra Mileys egen 
computer (billederne er taget fra da Miley var 14 - 16 år gammel):


Nu er Disney efterhånden ved at klippe båndene til deres store guldkalv i frygt for, at Miley kan give Disney-navnet en forkert klang. I stedet vil vi fremover se den voksne og frække Miley Cyrus med en mere neddæmpet reference til Walt Disney. Men hvis Miley-succesen fortsætter, så ryger pengene stadig ind på Disney's bankkonto.

Miley udtalte for nylig til E!: "Jeg er efterhånden en stor pige og vil ikke være Disney-Hannah for evigt. Jeg vil allerhelst være en kloning mellem Beyonce og Angelina Jolie."Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Treårig pige i chok: Forstyrrede Tigerdyret i sex

En mand klædt ud som Tigerdyret forskrækkede en lille pige og hendes mor, da han var hoppet på en nøgen kvinde på et offentligt toilet.

Hannah Montana skal giftes

19-årige Hannah Montana også kendt under sit borgerlige navn Miley Cyrus er blevet forlovet med sin 'Hunger Games'-kæreste.

Anders And sagsøges for at være en "pervers stodder"

Ifølge en 27-årig amerikansk mor er Anders And en pervers stodder. Han gramsede nemlig på hende under et besøg i Walt Disney World.

Miley Cyrus i ny fræk video

Disneys søde kæledække fra Hannah Montana-serien viser sig fra en mere vovet og letpåklædt side en ny musikvideo. Singlen 'Who Owns My Heart' fra Miley Cyrus' album 'Can't be Tamed' er netop røget på nettet.

Disney Channel-stjerne i nøgenskandale

En række nøgenfotos af Adrienne Bailon fra pigegruppen Cheetah Girls er blevet lækket til offentligheden. Dette er tredje gang indenfor kort tid, at en teenagepige fra Disney Channel blottes for omverdenen.

Obama-døtre med i Hannah Montana

Barack Obamas to døtre er blevet spurgt om at deltage i tv-showet, Hannah Montana, på Disney Channel.