'The Last Song' trailer

Nyheder
Så har Disney/Touchstone frigivet traileren til Miley Cyrus' nye film "The Last Song".
Som DisneyOnline.dk kunne berette om i går, så har Disney valgt at flytte Miley Cyrus's kommende film "The Last Song" fra Walt Disney Pictures over til Touchstone Pictures.
 
 
Og nu er traileren blevet frigivet. Den kan ses her:
 
 
Filmen skulle have primere i Januar 2010, men Cyrus-familen mente, at det var et dårlig tidspunkt, så den blev udskudt til påske istedet. Så premieredatoen er nu den 2. april 2010. Miley Cyrus vil i øvrigt også selv bidrage med ny musik til soundtracket.

 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Miley Cyrus bliver skilsmissebarn

Livet er ikke bare fest og musik for 17-årige Miley Cyrus. Hendes forældre skal nemlig skilles.

Danmarks vigtigste aften på Disney Channel

I aften fredag kl. 17.35 afgøres det, om Danmark - og dermed Sofie fra Randers eller Leonora fra Borup - vinder My Camp Rock 2 og dermed skal lave sin egen musikvideo til Disney Channel.

Dansk premiere på Hannah Montana Forever

Den 1. oktober er der premiere på Hannah Montana Forever – den fjerde sæson i serien om teenageren Miley Stewart, der lever et dobbeltliv som den internationale popsensation ’Hannah Montana’. Miley begynder at tænke over sin fremtid og hvordan hendes liv ville have været uden popstjernelivets glamour. Første afsnit i Hannah Montana Forever vises på Disney Channel den 1. oktober kl. 18.00.

Fortsættelse til Tron Legacy måske på vej

Selvom sci-fi-eventyret Tron Legacy først rammer biograferne til december, rykker Disney allerede fremad med en fortsættelse og har hyret filmens manuskriptforfattere Edward Kitsis og Adam Horowitz til at skrive manuskriptet til det næste filmkapitel i serien om cyberuniverset.

Nye billeder fra 'Narnia 3' og 'Prince of Persia'

Nu er der kommet helt nye billeder til en kommende Disney-film - og en film der ikke længere er medlem af "Disney-familien".

Lokal udgave af Hannah-Oke på Disney Channel

Efter den lokale produktion 'My Camp Rock', fortsætter Disney Channel Scandinavia med mere lokalt, skandinavisk indhold, Fra den 4. december sendes den nye reality-serie 'Hannah-oke', der er inspireret af den verdenskendte tv-serie Hannah Montana.