Nye billeder fra 'Narnia 3' og 'Prince of Persia'

Nyheder
Nu er der kommet helt nye billeder til en kommende Disney-film - og en film der ikke længere er medlem af "Disney-familien".
Nu er der kommet helt nye billeder til en kommende Disney-film - og en film der ikke længere er medlem af "Disney-familien".
 
Efter Disney besluttede at droppe Narnia-filmene, tog Fox over og blev den nye producent af den tredje film i rækken baseret på de populære bøger. Disney stoppede samarbejdet med Walden Media omkring Narnia-franchiset, fordi filmene var for dyre at lave og tjente for lidt. 2010 vil vise om det var et klogt træk af Walt Disney Pictures eller om Fox har mere held i sprøjten.
 
I 'Narnia 3: The Voyage of the Dawn Treader' møder vi endnu engang Susan, Peter og alle de andre velkendte figurer fra de to foregående film. Denne gang har de dog deres fætter med på rejsen såvel som prins Caspian. I denne film sejler de alle med Caspian ud for at finde de syv ledere af Narnia. Denne sejltur bliver dog mere farefuld en først antaget.
 
De nye billeder ses herunder:
 
 
 
 
Filmen får premiere den 25. December 2010
 
'Prince of Persia: Sands of Time' handler om prins Dastan, som må slå sig sammen med prinsesse Tamina for at stoppe en ondskabsfuld adelsmand, i at få fat i Tidens Sand (heraf filmens titel). Tidens Sand er en gave fra guderne, der kan skrue tiden tilbage og give mulighed for at herske over verden.
 
De nye billeder ses nedenunder:
 
 
 
 
 
 
 
 
Filmen har premiere i Danmark den. 13. Juli 2010.
 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Prince of Persia-trailer

Da Disney valgte at opgive Narnia-produktionerne efter kun to film, satte filmselskabet deres lid til Prince of Persia. Forventningerne er tårnhøje. Se den første lange trailer her.

Trailer til 'Prince of Persia: The Sands of Time'

Walt Disney Pictures har frigivet den første trailer til "Prince of Persia: The Sands of Time", der får premiere i de danske biografer d. 13. juli 2010.

Nicolas Cage som Troldmandens Lærling

Den håndtegnede troldmand fra Disney's 'Fantasia' bliver nu til kød og blod i ny live-action-film spillet af Nicolas Cage. Se de første fotos her.

Nye billeder fra 'The Princess and the Frog'

Pixar-chef, John Lasseter, var forleden gæst i det amerikanske tv-program The View. Her viste han hidtil hemmeligholdte klip fra Disney's næste store animationssatsning, 'The Princess and the Frog'.

Fox overtager Narnia-franchiset

Efter at Disney besluttede at skrinlægge Narnia-filmene, har Twentieth Century Fox nu sprunget til som arvtager af franchiset. Og samtidig afsløres den virkelige årsag til at Disney ikke ville producere flere film.

Narnia 3 afhænger af DVD-salg

Først meldte Disney ud, at de ville filmatisere samtlige syv af C. S. Lewis' Narnia-bøger. Men det lader nu til, at film-eventyret kan slutte efter kun to kapitler i sagaen.