Elite-alfer redder julen for Disney

Nyheder
'Prep & Landing' er en ny tv-film animeret af Disney i anledning af julen. Og den 30 minutter lange feature er allerede dømt til at blive en ny juleklassiker.
'Prep & Landing' er en ny tv-film animeret af Disney i anledning af julen. Og den 30 minutter lange feature er allerede dømt til at blive en ny juleklassiker.


For de fleste danskere er 'Disney's juleshow' en fast bestanddel af en "rigtig" juleaften. Og hvis vi skal tro på hvad de amerikanske tv-stationer spår, så har Disney snart en ny juletraver på banen. 

'Prep & Landing' handler om en specialenhed under Julemandens virksomhed, hvor veluddannede alfer bliver udsendt af Christmas Eve Command Centerfor at klargøre og forberede folks hjem (og skorstene) inden nissefar ankommer i al sin pragt. Og to af filmens hovedpersoner, alferne Wayne og Lanny, er to rigtig dygtige specialalfer med ambitioner om at nå højt op i hierakiet.


Det er den Disney-ejede station, ABC, der har bestilt denne tv-special hos Walt Disney Animation Studios. 'Prep & Landing' havde premiere i USA i går, og ifølge ABC blev den usædvanligt positivt modtaget af både anmeldere og tvseere. Premieren gik faktisk så godt, at ABC allerede nu kan love, at 'Prep & Landing' fremover bliver en fast bestanddel af tv-stationens juleprogram.


Så det er sikkert kun et spørgsmål om tid før vi kan nyde denne kommende klassiker på tv. Men hvis man vil se noget af herligheden allerede nu, kan man finde klip og "bag-om"-materiale her. Og når Disney inden længe udsender 'Prep & Landing' på DVD og Blu-ray i USA, bliver det med masser af bonusindslag og ekstramateriale.


'Prep & Landing' er baseret på en idé af Chris Williams og instrueret af Kevin Deters og Stevie Wermers-Skelton.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Det vidste du ikke om "Disneys Juleshow"

Læs sjove fakta om et af julens mest sete tv-programmer i Danmark.

Disneys Juleshow endte med kedelige gentagelser

Det meste var som det plejede, da Disneys Juleshow traditionen tro blev vist på TV i går juleaftensdag. Men hvor indslaget typisk bliver afrundet med et par splinternye klip fra kommende Disney-film, var der i år ikke meget nyt over de to "overraskelser".

VIDEO: Disneys Juleshow

Siden 1969 har Disneys juleshow været fast del af danskernes TV-jul. Hvis du ikke kan vente til juleaften kl. 16:00, kan du se de legendariske juletegnefilm her.

VIDEO: Disney-jul verden over

Julesæsonen er skudt i gang. Og Disney er mestre i at gøre denne højtid ekstra magisk. Her er en samling videoer der tager dig jorden rundt og viser, hvordan Disneys forlystelsesparker fejrer jul.

En ny juleklassiker er født: "Prep & Landing"

Da Walt Disney sidste år producerede den lille animationsfilm "Prep & Landing" for den amerikanske tv-station ABC, høstede den gode anmeldelser og vandt flere priser. Nu lader det til den bliver en årlig tradition. Se hele filmen her.

Disney's Juleshow

Så blev det december. For mange mennesker betyder det et besøg i kirken, julegaver, dans om juletræet, flæskesteg, mandelgaver og familiehygge. Men julen ville aldrig være den samme uden 'Disney's Juleshow'.