Toy Story bliver til musical

Nyheder
Disney Cruise Line har netop meldt ud, at de vil lancere en musical-produktion baseret på Pixar's første fuld-længdefilm 'Toy Story'.
Disney Cruise Line har netop meldt ud, at de vil lancere en musical-produktion baseret på Pixar's første fuld-længdefilm 'Toy Story'. [263] I kølvandet på Disney's mange publikums-successer på broadway, som 'Skønheden & Udyret', 'Mary Poppins', 'Den Lille Havfrue' og ikke mindst den sejllivede Tony-vinder 'Løvernes Konge', lancerer de nu en ny 'Toy Story' musical. Forestillingen bliver produceret specielt til Disney Cruise Line og vil derfor ikke være helt som de større forestillinger i theatrene. 'Toy Story - The Musical' har visse krav at leve op til. Ombord på et krydstogtskib, er der ikke meget plads til opbevaring af rekvisitter, da besætning og gæster optager de fleste ledige rum. Derfor er mange af rekvisitterne og kostumerne oppustelige. Samtidig vil showet blive en del kortere end Disney's tidligere musicals. 'Toy Story' bliver den tredje forestilling ombord på skibet 'The Disney Wonder', der skal afvikles samtidig, og alle tre shows kommer til at vare godt og vel 50 minutter. Disney har tidligere vist, med 'Find Nemo' i Disney's Animal Kongdom i Walt Disney World, at de kan lave en stor musicalsucces der ikke varer længere end en time. [262,300] John Lasseter (chef for Disney's kreative afdeling) har været dybt involveret i opsætningen af theaterversionen af hans første film under Disney. Han har været med til at bestemme størrelsen på knapper og farver på kostumer samt valg af musik og lys. Der bliver komponeret en håndfuld nye sange til forestillingen, og Randy Newman's 'You've Got A Friend In Me' vil med sikkerhed blive ført videre til scenen. Det vides ikke, hvor meget Disney bruger på at skabe dette show, men talsmænd hos firmaet, har nævnt at der bliver spenderet minimum 5 millioner kr. på musicalen. 'Toy Story - The Musical' får premiere på 'The Disney Wonder' d. 10. april 2008. Og siden Disney selv ejer et theater på Broadway (hvor 'Mary Poppins' i øjeblikket høster mange roser), er det ikke utænkeligt at 'Toy Story' (hvis den falder i publikums smag) kunne finde vej til landjorden og de skrå brædder i New York i en endnu større udgave. Her er en video med nogle optagelser fra prøverne i Toronto, med lidt kommentarer fra nogle af de ansvarlige hos Disney Cruise Line og den kreative instruktør på showet: Kilde: The Orlando Sentinel

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Sådan har du aldrig set et slideshow før!

Disney overraskede alle, da de i onsdags havde premiere på deres nye aftenshow i Disneyland: "The Magic, the Memories and You". Folk troede, at de blot skulle se et slideshow med fotos projekteret op på Askepot-slottet. Når du ser denne video, vil du forstå, hvorfor klapsalverne fortsatte i over 10 minutter.

"Disney Dream"-skibet er næsten færdigt

Hvordan bygger man en flydende forlystelsespark og hvad ligner det? Det kan du se her, hvor Disney's folk lægger sidste hånd på det største Disney-krydstogtskib til dato.

Toy Story 3 på skøjter

Disney/Pixar bringer nu Toy Story legetøjet ud på den kolde is med det nyeste "Toy Story 3 On Ice"-show der havde premiere i går i USA.

Toy Story

I 1995 fik verdens første computeranimerede film i fuld længde premiere. Toy Story blev øjeblikkeligt en kæmpe succes, og grundvolden til Pixar Animation Studios' altdominerende tilstedeværelse de næste mange år var lagt.

Toy Story udkommer i 3D

Både 'Toy Story' og 'Toy Story 2' vil blive genudgivet i Disney's nyeste format, 'Disney 3D' forud for den meget ventede 'Toy Story 3'.

A Tin Toy Christmas

'A Tin Toy Christmas' skulle være Pixars gennembrudsfilm til det store lærred. Projektet gik i vasken, men affødte i stedet en af studiets mest elskede film.