Donna Murphy i 'Rapunzel'

Nyheder
Tony Award vindende skuespillerinde, Donna Murphy, er nu kommet på rollelisten til Disney's klassiker 'Rapunzel'.
Tony Award vindende skuespillerinde, Donna Murphy, er nu kommet på rollelisten til Disney's klassiker 'Rapunzel'.

Donna Murphy
 
Skuespillerinde Donna Murphy, er nok mest kendt for sin medvirken i op til flere musicals. Hun har blandt været med i 'Passion' og 'The King and I', og for begge disse vandt hun en Tony Award for Bedste Skuespillerinde i en Musical. 

Disney's 'Rapunzel' bliver hendes første arbejde på en animeret film. Hun skal lægge stemme til filmens skurk, heksen Mother Gothel, der spærrer prinsessen Rapunzel inde i et tårn uden for omverdenen.
Donna Murphy vil i denne film komme til at at arbejde sammen med skuespillere som Mandy Moore, Zachary Levi, David Schwimmer, Pam Hyatt og Carolyn Lawrence.
 
Artwork fra 'Rapunzel' der får premiere i efteråret 2010.

Byron Howard og Nathan Greno, der begge arbejdede på 'Bolt', er travlt optagede med at få filmen gjort færdig, så den kan få premiere 24. november til næste år. Komponist Alan Menken og tekstskriver Glenn Slater arbejder på filmens musikalske del.
 
Kilde: empireonline.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ariel og Rapunzels far forlader Disney

En af de største Disney-legender i nyere tid har valgt at forlade Walt Disney Animation Studios. Glen Keane var manden nogle af de mest elskede og succesfulde figurer i Disneys tegnefilmkanon.

Tarzan på vej i 3D

Det var i 1999 at Disney lavede klassikeren om Tarzan og efterfulgte den med en 2'er samt en serie til TV. I denne måned bliver filmen genudgivet på DVD. Men Disney er ikke de eneste der vil have en bid af Tarzan-kagen. Constantin Films har købt rettighederne til alle 'Tarzan' romaner og vil lave en ny animationsfilm - i 3D.

Første filtrede plakat

Verdenspremieren på Disney-tegnefilmen om Rapunzel og hendes lange hår nærmer sig og den første plakat er nu ude - og det er en filtret fornøjelse.

Nyt billede fra 'Rapunzel'

Disney har afsløret et nyt billede fra deres kommende computer-film 'Rapunzel'.

Mandy Moore lægger stemme til 'Rapunzel'

Mandy Moore har givet Empire en opdatering på Disney's første 3D-musical 'Rapunzel'.

Kommende Disney-film

Listen over de fremtidige produktioner fra Walt Disney Pictures.