Smugkig på Wall-E spil

Nyheder
De første screenshots fra det kommene Wall-E computerspil er blevet lækket.
[266,200] Heavy Iron Studios arbejder for øjeblikket på et videospil til den kommende Pixar-film 'Wall-E'. Indtil videre er der fremkommet disse to screenshots af robotten der ensomt befinder sig på en forladt jordklode: [264] [265] Kilde: THQ

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney lukker LucasArts

Efter Disneys overtagelse af George Lucas' mange firmaer, har de besluttet at lukke mindst et. LucasArts - udviklerne bag spil som 'The Secret of Monkey Island', 'Maniac Mansion' og 'Full Throttle' - er ramt og lukker.

Disney lukker for håndtegninger

Micky Mouse og de andre håndtegnede Disney-figurer bliver nu sjældenheder i tegnefilmsproduktionen.

Første plakat til 'Wreck-It Ralph' er klar

Walt Disney Animation Studios' næste store tegnefilmsklassiker 'Wreck-It Ralph' er til efteråret klar i de amerikanske biografer, og nu er den allerførste plaket til filmen klar.

Første kig på 'Wreck-It Ralph'

Walt Disney Animation Studios' næste store tegnefilmsklassiker 'Wreck-It Ralph' er til efteråret klar i de amerikanske biografer. Og mens man venter kan man tage et kig på de nye billeder Disney netop har udgivet til filmen.

FOTO: Seks flotte billeder fra Pirates of the Caribbean 4

Walt Disney Studios kan i dag vise en række helt nye billeder fra den nye Pirates-film. Se blandt andet Penelope Cruz som Angelica, Ian McShane som Blackbeard og selvfølgelig Johnny Depp som Jack Sparrow.

Den dystre side af Disney

Nyt Disney-spil viser hidtil ukendte dystre sider af Mickey Mouse. Den populære mus er nemlig skyld i andre figurers ulykke og glemsel.