Florida får prinsesse-mekka

Nyheder
Walt Disney World i Orlando, USA kan se frem til en stor udvidelse, når parken om cirka tre år åbner et sandt paradis for prinsesse-fans. Et nyt land bliver hjem for Ariel, Belle og Askepot.
Walt Disney World i Orlando, USA kan se frem til en stor udvidelse, når parken om cirka tre år åbner et sandt paradis for prinsesse-fans. Et nyt land bliver hjem for Ariel, Belle og Askepot.

Klik på billedet for større version.

Magic Kingdom i Walt Disney World i Florida er den mest besøgte af alle Disney-parker og har længe haft hårdt brug for mere plads og flere forlystelser. På sidste års Disney-fanmesse "D23 Expo" løftede Disney sløret for en ambitiøs udvidelse af den del af Magic Kingdom der er kendt som Fantasyland. Det første spadestik er nu for længst taget og udvidelsen der vil fordoble størrelsen af Fantasyland er i fuld gang. 

Her er et luftfoto der viser byggepladsen i Magic Kingdom som den tager sig ud netop nu:


Den nye del af Fantasyland bliver et rent mekka for prinsesseglade piger (og drenge?). Den største og dyreste attraktion i det nybyggede område bliver en forlystelse baseret på Den Lille Havfrue.


Forlystelsen som sender gæsterne på en rejse gennem hele filmens handling og storslåede musikscener bliver en nogenlunde kopi af "Ariel's Underwater Adventure" der er i færd med at blive bygget i Disneys California Adventure i Anaheim. 


Udvidelsen af Fantasyland vil også imødekomme den stadig stigende efterspørgsel fra børn og forældre om at møde Disneys populære prinsesser "i virkeligheden". Fremover vil man kunne træffe både Askepot, Tornerose, Snehvide og Tiana fra sidste års tegnefilm Prinsessen og Frøen.


Flere steder vil der ikke alene blive mulighed for at få taget sit billede sammen med prinsesserne, men man kan også komme med indenfor på deres slotte eller huse lære at danse vals, blive klædt ud som prinsesse eller måske se hvordan magi kan forvandle et græskar til en karet.


Den største del af det nye Fantasyland bliver helliget Skønheden & Udyret. Her bliver der blandt andet plads til Gastons kro der vil byde på let og hurtig mad til de besøgende.


Gæster kan træde direkte ind i Belles lille landsby fyldt med små butikker og handlende.


Og på en bakketop vil Udyrets slot knejse og invitere indenfor til en stadig hemmelig forlystelse. Efter en dag i prinsessehimmelen kan sulten stilles i slottets store glassal, hvor restauranten Be Our guest holder til.


Den enorme forøgelse af Magic Kingdom slår dørene op til splinternye eventyr engang i 2013.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Smugkig bag kulisserne i det nye Fantasyland

Walt Disney Worlds nye Fantasyland bliver dette års helt store trækplaster i Florida med både Den Lille Havfrue, Skønheden & Udyret, Snehvide og Dumbo repræsenteret i splinternye forlystelser, restauranter og attraktioner. Her kan du se en video, hvor hjernerne bag (de såkaldte "Imagineers") giver et eksklusivt kig bag kulisserne.

Verdens bedste kø åbner i Disney World

Nu er det slut med trætte ben, sure miner og klagende børn, når du skal stå i kø til din favorit-forlystelse i Disneyland. I Magic Kingdom har netop åbnet hvad der kan blive den næste generation - af køer!

Oplev virkelighedens slot fra Skønheden & Udyret

Udyrets slot, hvor Belle bliver holdt fanget og til sidst forelsker sig den forvandlede prins, bliver netop nu bygget i en vaskeægte version man kan tage og føle på. I Walt Disney World vil man snart kunne spise og danse i Udyrets slot. Her kan du se foto og video af byggeriet.

Disney vil bruge ny revolutionerende falsk ild i Disney World

Disney forsøger konstant at presse teknologien til det yderste for at skabe de mest unikke oplevelser i deres forlystelsesparker. Om kort tid vil du kunne se falsk ild flere steder i bl.a. Walt Disney World. Se videoklip af den virkelighedstro ild her.

De syv små dværge skal gøre Fantasyland endnu mere fantastisk

I nat afslørede Disney deres ambitiøse planer for et nyt og forbedret Fantasyland i Walt Disney World i Florida. Park-udvidelsen til flere hundrede millioner kroner vil bl.a. indeholde en rutjsebanetur gennem de syv små dværges diamantmine.

Disneyland Paris får miniudgave af Rapunzels tårn

I et tilgroet hjørne af Disneyland i Paris er der netop blevet rejst et klart bevis på, at Disney's "To på Flugt" snart får premiere i Europa. En miniatureudgave af Rapunzels eventyrtårn er blevet ny fast del af Fantasyland.