Nyt billede fra 'Rapunzel'

Nyheder
Disney har afsløret et nyt billede fra deres kommende computer-film 'Rapunzel'.
Disney har afsløret et nyt billede fra deres kommende computer-film 'Rapunzel'.
 
På det nye billedet ses Disneys nyeste prinsesse Rapunzel, vis stemme bliver leveret af Mandy Moore. Hvem manden er, er endnu ikke sikkert. Men der bliver gættet på at det er Prince Flynn Ryder, som får stemme af Zachary Levi.
 
Rapunzel
 
Disneys 'Rapunzel' er baseret frit efter det klassiske eventyr af samme navn. Til at lave eventyret om til en film har instruktørene, Nathan Greno og Byron Howard, fået fat i manuskript forfatterne Mark Kennedy og Dean Wellins.
 
'Rapunzel' rammer de amerikanske biografer den 24. november i år.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Første billede fra "Brave" - Pixars næste film

Det er endnu ikke meget vi har set til den kommende eventyrfilmen "Brave". Pixar Animation Studios bevæger sig nu ind på Disney's territorium med en klassisk prinsessefortælling, men med det sædvanlige Pixarske twist. Her kan du se det allerførste officielle billede fra filmen der viser prinsessen Merida i fuld aktion.

Rapunzel på fransk

Disneys nyeste tegnefilmseventyr 'Tangled' vender historien om prinsessen Rapunzel på hovedet. Filmen har endnu ikke fået en officiel dansk titel, men her er den franske plakat der viser en spritnyt scene fra filmen.

Første filtrede plakat

Verdenspremieren på Disney-tegnefilmen om Rapunzel og hendes lange hår nærmer sig og den første plakat er nu ude - og det er en filtret fornøjelse.

Donna Murphy i 'Rapunzel'

Tony Award vindende skuespillerinde, Donna Murphy, er nu kommet på rollelisten til Disney's klassiker 'Rapunzel'.

Disney laver tegnefilm over H.C. Andersen-eventyr

Der er blevet fundet flere oplysninger, der tyder på at Disney muligvis vil lave en tegnefilm baseret på H.C. Andersens eventyr 'Snedronningen'.

Kommende Disney-film

Listen over de fremtidige produktioner fra Walt Disney Pictures.