Disney's tv i 2010

Nyheder
Et lille kig på hvilke serier der kommer på Disney Channel og Disney XD i 2010. Et år som bl.a. byder på den uigenkaldeligt sidste sæson af 'Hannah Montana', nye afsnit af 'JONAS', 'Sonny's Chance' og 'Aaron Stone' samt helt nye serier.
Et lille kig på hvilke serier der kommer på Disney Channel og Disney XD i 2010. Et år som bl.a. byder på den uigenkaldeligt sidste sæson af 'Hannah Montana', nye afsnit af 'JONAS', 'Sonny's Chance' og 'Aaron Stone' samt helt nye serier.


På Disney Channel er det blevet tid til afslutningen af "Hannah Montana", her meddeler Miley's Far at han flytter tilbage til Tennessee, så Miley skal tag sin største beslutning nogensiden! Vil hun forlade sin rock-star liv i Malibu for at vende hjem til hende Tennessee rødder, og for at være sammen med hende yndlings hest, Blue Jeans? i disse sidste afsnit kommer også forskelige gæstestjerner bl.a. David Archuleta (Fra American Idols) og Cody Linley vender tilbage i rollen som Jake, så vil Miley & Jake få hinanden til sidst og flytter hun tilbage til Tennessee? svaret kommer her i 2010. disse sidste afsnit vil iøvrigt få premiere på DVD i Marts i USA, og vil blive sendt på Disney Channel i løbet af marts ligeledes i USA.Derudover kan man glæde sig til nye afsnit af "Magi På Waverly Place", hvor der også er bestilt en 3. sæson, (Iøjeblikket vises de sidste afsnit af sæson 2 herhjemme hver fredag kl. 18:10) og de sidste afsnit af 1. sæsons "Sonny's Chance" & "JONAS" er på vej, som der også er bestilt en 2. sæson af. som er under indspilling.
 
Der er også 2 nye serier og glæde sig til i 2010:

'Good Luck Charlie'
Serien følger to teenagere, Teddy og PJ Duncan og deres 10-årige bror, hvis forældre mobilisere deres hjælp, når de vender tilbage til arbejdet efter fødslen af deres fjerde barn, Charlotte (kælenavnet "Charlie"). Deres forældre arbejder på fuld tids karrieren, det betyder at de 3 ældre søskende må hjælpe til med pasning, babysitting, bleeskifte osv. alt i alt med at de også skal styre deres normale teenage-liv. I hver episode, skaber Teddy en personlig video-dagbog for Charlie. Hver video vil vise Teddy's daglige oplevelser og uheld for "Charlie" til at bruge som rådgivning, når hendes storesøster er ikke længere bor hjemme.
I seriens hovederoller ses bl.a. "Bridgit Mendler" (har tidligere haft biroller i Magi på Waverly Place & JONAS) og Jason Dolley (Kendt som Newt i Cory I Det Hvide Hus)
 
Bridgit Mendler                                                Jason Dolley
 
Se traileren til serien her:'Fish Hooks'
Serien handler om Milo og hans bror Oscar og guldfisken Bea, De bor i "Ferskvand Høj" en by neddykket i et akvarium. Serien viser deres daglige liv, de beskæftiger sig med venskaber, dating og idræt samt typiske teenage problemer, kæmpe hummer angreb, og skolen ekskursioner til hamster bure.
Tidligere Cory i Det Hvide Hus stjerne Kyle Massey ligger stemme til Milo, Chelsea Staub fra Jonas ligger stemme til Bea og Justin Roiland ligger stemme til Oscar.
 
Milo Oscar Bea

 
Der er muligvis også en 3. ny serie på vej, i 2010 på Disney Channel den går pt. under navnet "Dance Dance Chicago" indspillingerne til pilotafsnit er netop gået igang, og handler om 2 unge som arbejder som back-up dansere på et amerikansk TV-Show. det er dog meget få oplysninger der er om serien pt. Serien er planlagt til at begynde sidst på året, om den når det vil tiden vise.
 
 
Desuden har Disney i Australien overtaget serien H2O, serien om de 3 piger, Emma, Cleo & Rikki som bliver til havfruer når de kommer i kontakt med vand, serien kørte fra 2006 til 2008 ialt 2 sæsoner (52 afsnit), men Disney har besluttet at genoptage serien og indspilingerne til en 3. sæson er igang, og forventes på skærmen i løbet af året.
Seriens 2. sæson er netop startet på Disney Channel, og kan ses hver mandag til fredag kl. 16:50.
 
  
                                                      Emma, Cleo & Rikki
 
 

 
På Disney XD forsætter de to stedbrødre "Phineas & Ferb" med at drive deres søster Candace til vanvid med deres skøre opfindelser, 3 sæson havde premiere i USA den 1. januar, herhjemme vises pt. de sidste afsnit af sæson 2 som vises hver lørdag og søndag kl. 8.
 

Zack & Cody forstætter osse deres skolegang ombord på S. S. Tipton, i "Det Søde Liv Til Søs" 2. sæson er netop startet og vises hver lørdag & søndag kl. 8:30, en 3. sæson er bestilt og indspillingerne til den starter senere på året.
 
Se den nye intro her:

Derudover forsætter "Kid vs. Kat", "Jimmy Cool","Aaron Stone", "Zeke & Luther" & "Iron Man", alle sammen er der bestilt en 2. sæson af, og lige nu kan sæson 1 af serierne følges dagligt, og de sidste nye afsnit af Zeke & Luther kan iøvrigt ses hver lørdag og søndag kl. 9.

2 nye serier er der også at se frem til, den første er "I'm In The Band" et eller andet sted er dette en drengede udgave af Hannah Montana, her handler det om ægte rockmusik.
Serien følger historien om Tripp Campbell, der slutter sig til bandet, han forguder, "Iron Weasel" Som han forsøger at hjælpe med at få comeback.Se seriens intro her:


Den sidste serie der får premiere på Disney XD i år en en ny tegnefilmsserie som hedder "Kick Buttowski" og handler om en om en ung dreng Francis Little, der stæber efter at blive verdens største Daredevil.


Se en snigpremiere her:Og så har Mitchel Musso (kendt som Oliver i Hannah Montana) skrevet på hans Twitter at han har fået hovederollen i en ny action serie ved havn "Pair Of Kings" som starter på Disney XD sidst på året, men dette er ikke bekræftet af Disney. og derfor er der ingen oplysninger om serien, udover det som Mitchel har skrevet på hans Twitter-profil.


Mitchel Musso


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Premiere på 'På Krogen' og 'Spejder-brormand' på Disney Channel

Den fantasifulde og iøjnefaldende tegnet komedieserie 'På Krogen' har premiere fredag den 18. februar på Disney Channel, sammen med filmen 'Spejder-brormand'

Disney Channel's TV serier i 2011

Her er et lille kig på hvilke serier der kommer på Disney Channel i 2011. Et år som bl.a. byder på den sidste sæson af 'Magi På Waverly Place' og nye afsnit af 'Phineas & Ferb', 'Det Søde Liv Til Søs' og 'Held & Lykke Charlie' samt helt nye serier.

Premiere på Marvel's "Avengers" på Disney XD

Den 14. januar 2011 starter Disney XD opvarmningen til premieren på Avengers: Klodens mægtigste helte, en ny animeret actionserie med kultfigurerne fra Marveluniverset

Disney producerer ny talkshowserie

Denne sommer rettes Disneys rampelys mod nordiske stjerner og unge med popstjerne-drømme. I løbet af foråret producerer kanalen for første gang et lokalt talkshow med titlen Hannah Montana Spotlight.

Disney XD laver ny europæisk tv-serie

The Walt Disney Company EMEA præsenterer en ny europæisk lokalproduktion, ’Next X’ – en actionfyldt sportsrealityserie, som vil blive vist på Disney XD.

Disney fortsætter med Hannah Montana

Det skulle have sluttet med sæson 3 og filmen, men Disney Channel har valgt at forsætte Hannah Montana med en 4. sæson og har samtidig annonceret to spritnye serier.