'Pirates' 4 indspilles på Hawaii

Nyheder
Caribbien bliver byttet ud med Stillehavet som kulisse, når det fjerde Disney-eventyr om Jack Sparrow skal indspilles. Og det er ikke de eneste store planer Disney har med Hawaii.
Caribbien bliver byttet ud med Stillehavet som kulisse, når det fjerde Disney-eventyr om Jack Sparrow skal indspilles. Og det er ikke de eneste store planer Disney har med Hawaii.
 
En af grundene til at Disney valgte at flytte optagelserne fra Caribbean til Hawaii var blandt
andet de billigere produktionsomkostninger på grund af i forvejen eksisterende filmstudier.
 
Det er ikke kun rollelisten der bliver anderledes, når 'Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides' får premiere næste år. For selvom titlen antyder et filmbrag i det mellemamerikanske farvand, så bliver Hollywood-braget filmet på og omkring Hawaiis mange øer.Hawaiis indbyggere er særdeles glade for Disney's beslutning om at ændre location fra Caribbien til USA's vestligste stat. Det formodes at indspilningerne vil give staten en ekstra indtægt på 85 millioner dollars i form af øget turisme.


Johnny Depp vil under optagelserne til den næste 'Pirates'-film bevæge
sig i andre farvande.


Disney's topchef Bob Iger udtaler: "The Walt Disney Company har et fantastisk forhold til Hawaii, som vi håber på at udbygge ved at optage det næste eventyr med Jack Sparrow og hans besætning".


Disney's ferieresort på Hawaii som Disney's kunstnere forestiller sig det vil se ud, når
det står færdigt i 2011.

Og Disney lader til at have fået en særlig forkærlighed for østaten. Disney's hidtil dyreste hotelprojekt er i færd med at blive bygget på Hawaii. Det er Disney-koncernens voldsomt populære timeshare-ferieboliger der nu får et nyt resort, der netop er blevet navngive Aulani, der betyder "Stedet med de dybe budskaber".
Byggeriet af Disney's Aulani er i fuld gang på Hawaii. Projektet forventes at koste over 120
millioner dollars.

Aulani-resortet vil bestå af 360 hotelværelser og 481 timeshare-lejligheder. Det forventes åbent i efteråret 2011 cirka et halvt års tid efter 'Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides' har haft sin verdenspremiere.
 

LÆS MERE OM DISNEY'S
AULANI-RESORT
 
 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disneys Aulani resort på Hawaii byder velkommen til de første gæster

I sidste uge åbnede Disneys første ferieresort som ikke er tilknyttet en forlystelsespark. Ferieparadiset Aulani på Hawaii kunne byde sine første gæster velkommen.

Se den første teaser trailer til Pirates 4

I den første regulære trailer for Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides toner Johnny Depp frem på skærmen i en monolog om rom og farlige eventyr. Se teaseren her.

FOTO: Seks flotte billeder fra Pirates of the Caribbean 4

Walt Disney Studios kan i dag vise en række helt nye billeder fra den nye Pirates-film. Se blandt andet Penelope Cruz som Angelica, Ian McShane som Blackbeard og selvfølgelig Johnny Depp som Jack Sparrow.

Pirates of the Caribbean 5 og 6 optages samtidig

Allerede inden "Pirates 4" har fået premiere har Walt Disney Studios planer om, at de næste to film i rækken skal indspilles samtidig for at spare penge.

VIDEO: første smugkig på "Pirates 4"

I den første i rækken af "Behind the Scenes"-videoer fra Walt Disney Pictures kan du for første gang se Penelope Cruz' rolle i "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" såvel som Johnny Depp der endnu en gang mestrer rollen som Jack Sparrow.

Disney åbner nyt feriecenter på Hawaii

Efter mange års drøftelser er det omsider blevet bekræftet, at Disney skal bygge et hotel-resort på Hawaii.