Disney XD laver ny europæisk tv-serie

Nyheder
The Walt Disney Company EMEA præsenterer en ny europæisk lokalproduktion, ’Next X’ – en actionfyldt sportsrealityserie, som vil blive vist på Disney XD.
The Walt Disney Company præsenterer en ny europæisk lokalproduktion, ’Next X’ – en actionfyldt sportsrealityserie, som vil blive vist på Disney XD.
 
Den amerikanske Next X hold
 
Den nye produktion på syv episoder med præsentationsprogrammer og en halvtimes special bliver vist i hele EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika) i april 2010.

Serien følger seks ekstreme ski- og snowboard-talenter på deres rejse og forsøg på at blive Disneys ’Next X’ superstar. De seks, der er udvalgt fra hele Europa, vil forsøge at opfylde deres drøm om at performe sammen med verdens bedste snowboard- og skiløbere ved ESPN’s prestigefyldte Winter X Games Europe i Tignes, Frankrig i marts 2010.

De er udvalgt blandt en række håbefulde børn og unge og skal repræsentere hver af de seks konkurrerende regioner, som inkluderer: Skandinavien, UK, Frankrig, Polen, Italien, samt Tyskland/Schweiz/Østrig (sidstnævnte tre tæller som en region).

Hver af de seks ambitiøse snowboard- og skitalenter bliver sat sammen med en mentor, der også er udvalgt regionalt blandt de bedste vintersportsstjerner i verden. De rejser til Tignes i Frankrig, hvilket er samme sted som årets Winter X Games Europa finder sted, og her vil de få intensiv undervisning af deres mentorer, som også udfordrer dem til det yderste.

Serien viser de seks udvalgtes ambitioner og talenter, samt deres træning og oplevelser sammen med deres mentor. Men kun én kan blive kåret som Disney XD’s ’Next X’ og serien kulminerer i en actionfyldt halvtimes special, hvor de seks præsenterer deres talent i Tignes for at vinde titlen. Samme special viser også vinderens ’Next X’ opvisning ved Winter X Games.

Veronica Lindholm, head of marketing, The Walt Disney Company Nordic, siger: “’Next X’ passer perfekt til Disney XD’s kerneværdier og denne første internationale produktion i EMEA understøtter det samlede XD varemærketilbud. Det er første gang ESPN’s X Games finder sted i Europa – og da ESPN også er en del af The Walt Disney Company, fik vi en enestående mulighed for at knytte disse to brands sammen overfor deres fælles publikum.”

Lanceringen af programmet i Danmark kommer efter at den amerikanske version af ’Next X’ blev vist i USA med gode seertal. Præsentationsprogrammerne nåede ud til 24,7 millioner seere på Disney XD i USA, hvoraf 4,3 millioner var drenge i alderen 6-11 år. Mere end en tredjedel af alle drenge mellem 6-11 år (34 pct.) så et ’Next X’ præsentationsprogram på Disney XD i USA.

At lave integreret netunderholdning er en central del af XD, som tilbyder et særligt site via
www.disneyxd.dk. Information og et fotogalleri af ’Next X’erne’ og de professionelle dommere, samt klip fra serien vil blive vist på sitet snart. Der bliver også lanceret en ’Next X’ konkurrence den 6. februar.

Disney XD, der er en drengefokuseret – piger inklusiv – tv-kanal for børn i alderen 6-14 år, blev lanceret i Danmark i september 2009. Kanalen viser et mix af direkte-action og animations-serier, målrettet drenge og deres behov for nye opdagelser, bedrifter, sport, eventyr, musik og humor.

Casper Bjørner, country manager, The Walt Disney Company Nordic, siger: “Vi er stolte af at kunne præsentere ’Next X’, som er vores største Disney XD produktion til dato. Det er vores vision, at Disney XD skal være den førende drengefokuserede underholdningsplatform i Danmark og ’Next X’ er et rigtig spændende tilbud til denne målgruppe.” Casper Bjørner fortsætter: “Serien er fuld af action og lige noget for drenge, men den appellerer også til piger og hele familien. Vi håber serien vil begejstre og inspirere seerne til at udfordre sig selv, finde deres stærke sider og have det sjovt.”

Kilde: www.tvnyt.com
 
Her kan ses klip fra den amerikanske udgave som blev sendt sidste år og er også blevet sendt på bl.a. den franske og engelske udgave af Disney XD http://www.youtube.com/watch?v=eeNKmPDNQwE

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Premiere på 'På Krogen' og 'Spejder-brormand' på Disney Channel

Den fantasifulde og iøjnefaldende tegnet komedieserie 'På Krogen' har premiere fredag den 18. februar på Disney Channel, sammen med filmen 'Spejder-brormand'

Disney Channel's TV serier i 2011

Her er et lille kig på hvilke serier der kommer på Disney Channel i 2011. Et år som bl.a. byder på den sidste sæson af 'Magi På Waverly Place' og nye afsnit af 'Phineas & Ferb', 'Det Søde Liv Til Søs' og 'Held & Lykke Charlie' samt helt nye serier.

Premiere på Marvel's "Avengers" på Disney XD

Den 14. januar 2011 starter Disney XD opvarmningen til premieren på Avengers: Klodens mægtigste helte, en ny animeret actionserie med kultfigurerne fra Marveluniverset

Disney XD præsenterer Next X

Følg seks drenge fra hele Europa, med ekstreme ski- og snowboard-færdigheder, når de presser sig selv til det yderste for at få muligheden for at blive kronet Next X og vinde drømmepræmien: at optræde ved den første Winter X Game Europe i Tignes i Frankrig.

Disney's tv i 2010

Et lille kig på hvilke serier der kommer på Disney Channel og Disney XD i 2010. Et år som bl.a. byder på den uigenkaldeligt sidste sæson af 'Hannah Montana', nye afsnit af 'JONAS', 'Sonny's Chance' og 'Aaron Stone' samt helt nye serier.

Disney fortsætter med Hannah Montana

Det skulle have sluttet med sæson 3 og filmen, men Disney Channel har valgt at forsætte Hannah Montana med en 4. sæson og har samtidig annonceret to spritnye serier.