Fortryllet... endnu engang

Nyheder
Disney's moderne eventyrfilm Fortryllet skal nu have følgeskab af en to'er. Der er blot ét problem... der er ingen historie!
Disney's moderne eventyrfilm Fortryllet skal nu have følgeskab af en to'er. Der er blot ét problem... der er ingen historie!Det er ikke tit, at man i Hollywood går ud og annoncerer en kommende film uden at have skyggen af et manuskript endnu. Men det har Walt Disney Pictures netop gjort. Fortryllet blev i 2007 så stort et hit (indtjente 1,8 mia. kr i biograferne), at der straks blev spekuleret i at lave en efterfølger. Men folkene bag Fortryllet havde travlt med andre projekter og først for få uger siden, blev det endeligt besluttet at lave en to'er. Disney meddeler, at der endnu ikke er nogen historie på plads, men at selskabet stoler fuldt og fast på både instruktør (Anne Fletcher), forfatter (Jessie Nelson) og producerne fra den første film (Barry Josephson og Barry Sonnenfeld). 

Disney's håb er, at Fortryllet 2 kan få premiere i slutningen af 2011. Vel og mærke hvis eventyret snart får en handling.


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Første trailer til Tomorrowland

Walt Disney Picture har nu offentliggjort den første trailer til deres kommende Sci-Fi eventyr Tomorrowland. Se traileren her:

Første billede fra "Brave" - Pixars næste film

Det er endnu ikke meget vi har set til den kommende eventyrfilmen "Brave". Pixar Animation Studios bevæger sig nu ind på Disney's territorium med en klassisk prinsessefortælling, men med det sædvanlige Pixarske twist. Her kan du se det allerførste officielle billede fra filmen der viser prinsessen Merida i fuld aktion.

Nye billeder fra 'Narnia 3' og 'Prince of Persia'

Nu er der kommet helt nye billeder til en kommende Disney-film - og en film der ikke længere er medlem af "Disney-familien".

'The Last Song' trailer

Så har Disney/Touchstone frigivet traileren til Miley Cyrus' nye film "The Last Song".

Tim Burton laver 2 nye film for Disney

Efter Tim Burtons to store Disney-succeser, 'Corpse Bride' og især 'The Nightmare Before Christmas' vender Burton nu tilbage til Disney-studierne med to spændende filmprojekter.

Den fortryllede halve milliard

Disney's store julefilm, 'Fortryllet', har indtjent rekordhøje beløb i USA,