Teaser-plakat for Bolt

Nyheder
Et smugkig på en helt ny plakat for sommerens Disney-klassiker, 'Bolt'.
[203] I Disney's California Adventure ved Disneyland i Anaheim, vil man i The Animation Building kunne se en splinternye teaser plakat for næste års Disney "klassiker", 'Bolt'. Man må sige at plakaten ikke afslører meget af indholdet. Bolt skulle efter sigende handle om en hyrdehund, der har levet det meste af sit liv i et TV-show, indtil han en dag kommer ud i den virkelige verden. 'Bolt' får premiere i sommeren 2008.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disneys biografindtægter

Walt Disneys filmstudier har genereret milliarder af dollars siden 'Snehvide og De Syv Små Dværge' fik premiere i 1937. Her kan du se en liste over, hvor meget Disneys film tjener i biograferne verden over.

Første filtrede plakat

Verdenspremieren på Disney-tegnefilmen om Rapunzel og hendes lange hår nærmer sig og den første plakat er nu ude - og det er en filtret fornøjelse.

Ny plakat for The Princess and the Frog

Arbejdet med Walt Disney Animation Studios' næste "klassiker" skrider frem, og offentligheden får nu mulighed for at se noget af filmens artwork.

DEN KOMPLETTE LISTE: Walt Disney's animerede klassikere

Snehvide, Dumbo, Fantasia, Peter Pan, Den Lille Havfrue, Løvernes Konge, Tarzan, Prinsessen og Frøen. De er alle uforglemmelige Disney-klassikere. Og her kan du se den samlede kanon over alle Disney's animerede biograffilm helt tilbage fra 1937 hvor det hele begyndte.

Første glimt af Bolt

Første officielle billede af hovedpersonen fra Disney's 2008-film, 'Bolt'.

Familien Robinsons indtjening

Efter nogle år med sløv indtjening for Disney's årlige klassikere, lader det nu til at gå en anelse fremad.