Rapunzel får navneskift

Nyheder
Eventyret om pigen med det laaaange gyldne år får snart premiere som Disney-tegnefilm. Men selvom filmen er halvvejs i produktionen, skal filmens titel nu ændres. Og Disney har flere bud.
Eventyret om pigen med det laaaange gyldne år får snart premiere som Disney-tegnefilm. Men selvom filmen er halvvejs i produktionen, skal filmens titel nu ændres. Og Disney har flere bud.


I kølvandet på de skuffende biografindtægter fra Prinsessen og Frøen (filmen har p.t. indtjent 149 mio. dollars) har Disney nu besluttet sig for at skrue ned for hele prinsesse/eventyr-imaget de kommende år. Det har blandt andet betydet at Snedronningen alligevel ikke kommer i produktion. Og det betyder også at den kommende animationsfilm Rapunzel skal have en ny titel som appellerer mindre til pigerne.

Disney opkøbte i sidste uge en række hjemmeside-domæner som flere Disney insidere siger alle er reelle bud på hvilken type titel Rapunzel får:

THESECRETTOWER.COM
THETHIEFANDTHETOWER.COM
THEHIDDENTOWER.COM

Med titler som The Secret Tower, The Thief and the Tower eller The Hidden Tower får Disney i hvert fald nemt sløret, at filmens indhold i virkeligheden er et gammelt klassisk eventyr. Oprindeligt skulle filmen have heddet Rapunzel Unbraided. Og selvom den oprindelige historie har et par hundrede år på bagen, kommer Disneys version til at være en mere moderne udgave i samme boldgade som Legally Blonde, siger en af filmens instruktører Byron Howard.


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Nyt navn og ny premiere- dato til "Reboot Ralph"

Disney's 52. store tegnefilmsklassiker er på trapperne. Men filmen som hidtil er blevet kaldt "Reboot Ralph" har nu fået en navneændring og premieredatoen rykket.

'Brave' får nyt logo

Walt Disney Studios er den seneste tid blevet rutinerede i at ændre på deres filmtitler undervejs i produktionen. Bolt, Prinsessen og Frøen, To på Flugt (Tangled) har alle fået navneændringer og det samme skete også for Pixars kommende 'Brave' som nu også har fået nyt logo. Se det her.

'Tangled' bliver til 'To på flugt'

Den danske titel på Disneys næste animerede "klassiker" ligger langt fra den engelske originaltitel 'Tangled'.

Nyt fra Tangled

Disney har nu offentliggjort en teaser trailer for deres kommende 'Tangled', som kan ses her, sammen med et nyt logo.

Fra 'Rapunzel' til 'Filtret'

Der har været snak om at den kommende tegnefilm Rapunzel skulle have en ny titel. Og nu er den nye titel blevet afsløret på Facebook.

Walt's nevø får sin egen Disney-bygning

I sidste måned døde en af de store Disney-personligheder, Roy E. Disney. I går blev han hyldet ved en stor ceremoni i Hollywood, hvor han modtog en noget usædvanlig begravelsesgave: en bygning.