Fra 'Rapunzel' til 'Filtret'

Nyheder
Der har været snak om at den kommende tegnefilm Rapunzel skulle have en ny titel. Og nu er den nye titel blevet afsløret på Facebook.
Der har været snak om at den kommende tegnefilm Rapunzel skulle have en ny titel. Og nu er den nye titel blevet afsløret på Facebook.
 


Som vi skrev forleden, har Disney syslet med planer om at ændre filmtitlen på Rapunzel til noget mindre eventyragtigt for ikke at skræmme biografgængere af hankøn væk (som det skete i USA med Prinsessen og Frøen). Filmen har nu fået den engelske originaltitel 'Tangled', der på dansk kan oversættes til 'filtret'. 

Nyheden kom på Walt Disney Animation Studios facebook-gruppe. Her fortalte producer Roy Conli om det kommende animationsprojekt:
 
"Hej allesammen, jeg er Roy Conli, producer på Disneys kommende animerede film. Jeg har nogle spændende nyheder til at dele ud af, og det er vigtigt for mig at i fyre - Disney-fans - høre det først.
Jeg vil gerne fortælle jer om Walt Disney Animation Studio's 2010 biograffilm, 'Tangled'.
Det er en rigtig frisk og smart udgave af Rapunzel-historien. I vores film, møder den berygtede bandit Flynn Rider sin overmand i kampen mod pigen med det 70 fod lange og magiske gyldne hår. Vi har en masse sjov med Flynn som har set det hele, og med Rapunzel som har været låst inde i et tårn i 18 år. Jeg er så stolt af holdet, der arbejder på denne film - de gør et fantastisk stykke arbejde for at skabe en fantastisk historie med masser af personlighed og en fantastisk verden - og det hele kommer til at se fantastisk ud i 3D. Alle os her på studiet er utrolig spændte på at i vil se 'Tangled' når den kommer ud i biograferne til november."
 
Roy Conli da han arbejdede på Skatteplaneten
 
'Rapunzel', der nu hedder 'Tangled', får stemmer af blandt andet Mandy Moore, Zachary Levi og Donna Murphy. Premieren er også blevet rykket til 12. november 2010, istedet for den 24. november.
 
Kilde: comingsoon.net

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

"Tangled" slår "Løvernes Konge"

Siden 1994 har Disney-klassikeren "Løvernes Konge" haft Walt Disney Animation Studios' rekord som den mest indbringende film på åbningsdagen. Nu er er førstepladsen blevet erobret af Rapunzel i hendes anmelderroste Disney-film "Tangled".

Rapunzel sætter Thanksgiving-rekord

"To på Flugt" satte ny indtjeningsrekord i USA i går, da den havde premiere i de amerikanske biografer.

'Brave' får nyt logo

Walt Disney Studios er den seneste tid blevet rutinerede i at ændre på deres filmtitler undervejs i produktionen. Bolt, Prinsessen og Frøen, To på Flugt (Tangled) har alle fået navneændringer og det samme skete også for Pixars kommende 'Brave' som nu også har fået nyt logo. Se det her.

'Tangled' bliver til 'To på flugt'

Den danske titel på Disneys næste animerede "klassiker" ligger langt fra den engelske originaltitel 'Tangled'.

Rapunzel på fransk

Disneys nyeste tegnefilmseventyr 'Tangled' vender historien om prinsessen Rapunzel på hovedet. Filmen har endnu ikke fået en officiel dansk titel, men her er den franske plakat der viser en spritnyt scene fra filmen.

Nyt fra Tangled

Disney har nu offentliggjort en teaser trailer for deres kommende 'Tangled', som kan ses her, sammen med et nyt logo.