Tom Hanks bekræfter Toy Story 3

Nyheder
Filmen der startede det hele for Pixar, 'Toy Story', for nu selskab af en 3'er. Det bekræfter Tom Hanks, der lægger stemme til en af hovedpersonerne.
Filmen der startede det hele for Pixar, 'Toy Story', får nu selskab af en 3'er. Det bekræfter Tom Hanks, der lægger stemme til en af hovedpersonerne. [279,250] Tom Hanks bekræftede i et interview i 'Friday Night Show' at producenterne for øjeblikket er i gang med at forberede den tredje film. Og dermed er der kommet endnu mere hold i de rygter, der har verseret i snart et år. 'Toy Story 3' forventes at få amerikansk biografpremiere i 2009, og formentlig vender Tim Allen også tilbage, udover Tom Hanks, for at lægge stemmer til filmen. [280,150] Cowboyen 'Woody's stemme er i de to foregående 'Toy Story'film blevet leveret af den oscarvindende Tom Hanks, og han er da også mere end villig til at gentage successerne: "Jeg vil gøre hvad som helst de sætter mig til, de (Pixar's folk, red.) er som gale videnskabsmænd," siger Tom Hanks. 'Toy Story 3' bliver højst sansynligt skabt med Lee Unkrich, som var co-producer på 'Toy Story 2', ved roret. Kilde: InsideTheNews

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

'Toy Story 4' på vej?

Skuespilleren, Tom Hanks, der lægger stemme til Woody i de tre 'Toy Story'-film, er kommet med en udtalelse der forlyder at en fjerde 'Toy Story' er vej.

Pixar siger "velkommen hjem" til Oscar nr. 13 og 14

Søndag nat vandt Disney Studios fire flotte Oscars - to af dem gik til Pixar Animation Studios. I dag kom de gyldne statuetter hjem til Pixar's hovedkontor i Emmeryville og Toy Story-instruktøren Lee Unkrich tog dette billede af alle de ansattes modtagelse af deres 13. og 14. Oscar.

Toy Story 3 vandt Golden Globe for bedste animationsfilm

I nat blev Pixar's "Toy Story 3" hædret med Golden Globe-pris for årets bedste animationsfilm. Både "To på Flugt" og "Alice i Eventyrland" måtte gå tomhændede hjem.

Toy Story-darlings laver kortfilm på Hawaii

"Skabt-for-hinanden"-parret Barbie og Ken fortsætter Toy Story-eventyret. I en ny Pixar-kortfilm skal de to dukker på tur til Hawaii.

Buzz Lightyear klar til 'Toy Story 4'

Folkene bag den kommende Toy Story 3 forsikrer, at det bliver den sidste film med det levende legetøj. Alligevel har skuespilleren Tim Allen, som ligger stemme til Buzz Lightyear, underskrevet en mystisk kontrakt på en fjerde Toy Story-film.

Flere 'Toy Story 3' plakater

'Toy Story 3' bliver promoveret for fulde gardiner. Og filmen kan heller ikke nøjes med en, to eller tre forskellige filmplakater. Den næste Pixar-film har indtil videre præget hele otte plakater. Se dem alle sammen her inkl. de tre nye.