Sådan graves kaninhullet

Nyheder
Disney's spillefilms-remake af Alice i Eventyrland rammer snart de danske biografer. Her kan du se hvordan filmtroldmændene gør wonderland til virkelighed.
Disney's spillefilms-remake af Alice i Eventyrland rammer snart de danske biografer. Her kan du se hvordan filmtroldmændene gør wonderland til virkelighed.Denne video giver et lille indblik i, hvordan den kommende Tim Burton-film er blevet til. Videoen er på engelsk uden undertekster:


Og her ses den famøse (og 40 mio. kr. dyre) filmtrailer der blev vist på amerikansk tv i halvlegen under Super Bowl:

(klik på billedet)

Alice i Eventyrland får dansk premiere den 4. marts.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Første Tron Legacy-trailer

80'er-kultfilmen Tron får nu sin længe ventede efterfølger. Disney har netop udsendt den første trailer til Tron Legacy. Se den her.

Klip fra Alice's teselskab

Disney's genskabelse af Alice i Eventyrland høster positive anmeldelser verden over, og her kan du få et lille kig ind i Wonderland med et klip fra filmen.

Første klip fra Alice i Eventyrland

Omsider kan vi endelig få et enkelt glimt af, hvad der gemmer sig nede i Disney's nye kaninhul. Det første klip fra Tim Burton's Alice i Eventyrland ligger klar lige her.

Endnu en tur gennem kaninhullet

Disney's opfølger til 1951-tegnefilmen 'Alice i Eventyrland' er lavet som live action-film og instrueret af Tim Burton med Johnny Depp som den altoverskyggende frontfigur. Nu kommer den første lange trailer til 'Alice in Wonderland' - og det lader til at blive en hæsblæsende tur gennem kaninhullet. Se traileren her.

Den sidste top secret tour om 'Prinsessen og Frøen'

Disney Channel i USA har nu givet deres seere et sidste kig omme bag kulisserne på 'Prinsessen og Frøen', inden den kommer i biograferne landet over.

Trailer for 'Alice i Eventyrland'

Efter en række pirrende still-billeder og en lokkende Johnny Depp-plakat er der nu omsider røget en trailer på nettet. Se den her.